Podd-Mari med Kakan ute nu!

under huden
Tjena hej! Ni har säkert inte missat detta eftersom att ni såklart lusläser Kakans bloggy, men jag måste ju ändå länka upp det avsnitt av Under Huden som jag spelade in med henne tidigare i somras. Det är ett sånt jäkla gött snack, som alltid med henne. Det är typ enda gången hittills som jag medverkat i något som jag är 100% nöjd med och inte var nervös inför alls. <3

Lyssna här: Under Huden.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

  1. Underbart att höra mina två favoritbeautybloggare tillsammans! Mycket intressanta reflektioner om parfym, ser gärna fler parfyminlägg framöver. Sörjer att sommaren snart är över men höst/vinterdofter och -sminkfärger är så mycket roligare än ljust, fräscht och clean, alltid en tröst! Gäller även mat i viss mån.

  2. Så bäst!!!!!!!!!! Så fint att höra kompisar prata beauty. Har läst din blogg i cirka ett år men aldrig kommenterat (jag har nog nån sån där…bild av att bloggare som e coola bara typ tycker att läsarna är dryga ibland eller jag vet inte? Jag måste nog jobba m mitt mindervärdighetskomplex). Fin blogg iaf! mvh mig

  3. Och då ska jag förstås passa på att kommentera! Vad bäst du och jag diggar inte ”bara” dig utan också din bloggy <3 <3 <3 Asfint och mysigt poddavsnitt. Tack!

  4. JÄTTEbra podavsnitt!

  5. Åh så bra avsnitt. Vad härliga ni är! Sitter och klickar hem facemists i detta nu ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.