Fru

13741114_141712019600545_1371541341_n

Alltså wow, vad fan hände… Vårt bröllop i lördag, det var som en saga från första stund, typ allt blev som vi hade tänkt oss. Men jag var inte beredd på känslan ändå. Det är en _helt sjuk_ upplevelse att bli så bortskämd med kärlek från alla håll och kanter, och lika stort som det känns att ha gift sig med livets man är det en enorm känsla att samla alla sina nära och kära på ett och samma ställe. Att få se vänner och familj umgås med varandra, och uppleva att de ser det vi ser i dem, i varandra. Okej luddigt formulerat, men ni hajar. Och all dans, alla samtal, att få UMGÅS!!! Och att alla var så uppklädda och fina, och jävlar – alla gåvorna… vi öppnade dem nu i förmiddags och ja, vi blev helt blown away av generositeten… helt mållösa.

När vi fått bilderna från fotografen lägger jag upp lite här! Meanwhile kan ni ju kolla in hashtaggen #yazdirosen på Insta, så kan ni få se vad våra nära och kära har delat för bilder.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

12 Kommentarer

 1. Yay, grattis!

 2. så himla mycket grattis! det verkar så fett med bröllop och ni var så fina!

  lyssnade på dig och kakan på under huden igår och tänkte på vad häftigt det är att få följa en person under så många år som jag följt dig. ville bara säga att jag uppskattar din blogg så mycket. kommenterar så sällan men blev inspirerad till att sprida lite love 🙂

 3. Tusen hurra och grattis!!!! Ni är så galet fina tillsammans och vill veta allt vad ni hade på er, vad du skapade i ditt vackra fejs och vad ni doftade! När du får tid förstås! :love: :hearteyes: :love:

 4. Grattis och hurra! Till att ha funnit och valt varandra, till kärleken och till framtiden! Hoppas att bröllopsdagskänslan sitter i länge <3

 5. Så synnerligen ljuvligt! Grattis igen! (en av mina vänner smsade en bild av dig här om dagen och skrek rakt ut över hur perfekta klänningen och håret var)

 6. 1. Grattis somfan!! Verkligen syns hur lyckliga ni är och PMS-Mari som en är så började jag ju lipa när jag gick in på hashtagen haha :’)
  2. Har en fråga som jag tänkt att jag ska fråga dig ända sen jag lyssnade på Under Huden när du var med för jag är fan SÅPASS jävla nyfiken!!!
  VAD hade du och din härlige nyblivne make (så coolt att skriva haha!) för dofter på er på er bröllopsdag och hur tänkte ni kring valet?! Vore så kul att få höra både dina och Erics tankar kring vilken parfym en har på sitt bröllop (blir ju om en säger en RÄTT stark emotionell koppling ha haaaa) och lite kring vilka doftnoter och så ni ville ha just denna speciella dag? Vore skitkul om E svarade också verkligen!! Mvh fellow parfymnörd

 7. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Grattis!!

 8. Wow! Grattis till er! ❤️❤️❤️❤️ Klänningen är fantastisk ?

 9. Grattis! Håller med Agnes, bridezilla-inlägg på bloggy vore ju helt toppen. Kläder, sminkisar, doftisar…vill veta aaaaallt om det! ✨???❤️

 10. Suuupergrattis till er båda! Vad roligt att dagen blev som ni tänkt er/hoppats och lite till! Superfina var ni också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.