Lystring, kupongtanter! Goa rabatter hos Feelunique!

**Inlägget innehåller annonslänkar**

feelunique beauty haul

Woooow vilken bra respons jag fick på gårdagens inlägg! Det är ett nästan helt enhälligt ja för det tvådelade setet från Bik Bok, så jag ska fundera extra noga när jag väl får hem den att prova. Tack för hjälpen, haha! Det är så himla praktiskt att bara lämpa över sin beslutsångest på någon annan. 🙂

I andra delar av världen, nämligen i Feeluniques lilla hörn i cyberspace, pågår nån slags rabattkampanj som de kallar för ”Beauty Haul”. Det är alltså inte rea??? Men det ser exakt ut som en sådan, dvs. rätt mycket tråkigt krafs men också en hel del potentiella Fynd av Framtida Favoriter! Här är några tips:

 

feelunique beauty haul150% rabatt på micellärvatten från Bioderma, alla tre varianterna.

feelunique beauty haul33 för 2 samt 20% rabatt (vissa produkter är 40-50% rabatt) på Redken.

feelunique beauty haul220% rabattKérastase.

De har också en kampanj med hudvård och brun-utan-sol, där man kan haffa antingen; 3 produkter till 20% rabatt (kupongkod SUMMERSKIN3), eller 2 produkter till 15% rabatt (kupongkod SUMMERSKIN2). Denna lyxlover skulle t.ex. kunna föreslå detta sällskap:

feelunique kampanj

Elemis Tri-Enzyme Resurfacing Facial Wash (£30), som jag har i min reseneccessärCaudalie Beauty Elixir (£32), som jag skrivit om tre gånger (LOL) och som följer mig vart jag än går, samt Emma Hardie Moringa Cleansing Balm (£38), som jag inte provat iofs men är fett jävla nyfiken på! Men utöver dessa finns det så sjukt mycket annat att det inte är nån idé att komma med fler förslag.

Alrighty then!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

  1. Du kommer va så vacker oavsett vad du har på dig :hearteyes:

  2. Hej!! Tack för en bra blogg :)) blev så taggad när jag såg länken till Beauty Haul men när jag klickar mej in så står det 50 % på ex micellärvatten men när jag väl ska beställa så dras denna rabatt inte av?? :*( Har du möjligen någon koll på hur det funkar? Försökte chatta med dem men det gick inget vidare… Tack på förhand 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.