RECENSION: Dr. Temt Combinal Magic Lashes

dr temt2Hay hay hay! Här kommer ett inlägg jag tänkt skriva sen i vintras men eftersom jag trodde att jag hade tappat bort bilderna blev det inget skrivet förrän nu när jag hittade dem igen! På Hud- och Kosmetikmässan i höstas fick jag med mig Combinal Magic Lashes från Dr. Temt, ett fransserum som lovar upp till 3 mm tillväxt på typ 4-6 veckor. Tre millimeter är rätt mycket på ögonfransarna, och 4-6 veckor är helt okej tidsram.

Jag är blessed på väldigt många sätt, men jag är fan inte blessed med hårväxt. Det jag har på huvudet är trött och tunt, mina ögonbryn är glesa, mina ögonfransar är korta och kroppsbehåringen i övrigt är inte heller speciellt imponerande. Det är kanske därför jag blir alldeles giddy av löshår och lösfrallor och sånt! Hursomhelst. Jag tror att jag började använda serumet samma kväll som jag fick det. Själva applikatorn är utformad som en flytande eyeliner, wouldn’t have it any other way. Jag följde instruktionerna till punkt och pricka (ögon är inte att leka med! oj nu fick jag en rolig mental bild av en person som lattjar runt med en ögonglob), applicerade morgon och kväll efter att min hudvårdsrutin var avklarad.

Jag märkte en skillnad efter typ en månad, och efter tre månader såg mina ögonfransar ut såhär:

dr temt3

Rätt fint va! Jag har tyvärr ingen före-bild, men det behövs typ inte? Man SER ju att de är fett långa??? Jag fick garanterat ut de utlovade tre millimetrarna, om inte mer. Haha känns lite sjukt att diskutera millimetrar, men som sagt, på ögonfransar och naglar MÄRKS det.

Även om dessa nya fransserum inte innehåller de hormonliknande prostaglandiner, som gjorde att t.ex. NeuLash försvann från marknaden för några år sen, kan den känsliga huden runt ögat reagera negativt på ögonfransserum. Jag verkar ha en rätt tålig hud som klarar av det mesta, men t.ex. Ida Kyllerman hade en helt annan erfarenhet av Magic Lashes. Så vet du med dig att din hud eller dina ögon reagerar lätt ska du kanske undvika ögonfransserum helt och hållet – annars är detta ett gött alternativ som bevisligen funkar!

Nu är min tub slut och mina ögonfransar har sedan länge återgått till sitt tragiska normaltillstånd. Den som vill bli en ögonfransmecenat kan få köpa en ny förpackning till mig på Acasia, pris 1 295 kr.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

4 Kommentarer

  1. ok påminnelse till mig själv att scrolla direkt ner till priset innan jag läser en recension av den här typen, för blir så jävla besviken haha.

    • Åh jag kanske bara ska börja skriva ut priset högre upp i inlägget istället? Jag fattar den känslan, man ba ”WOW, denna måste jag— nähä okej”. Jag ska tänka på det i fortsättningen! <3

  2. Är på jakt efter en bra foundation för torr röd hy och såg att du tipsade om Guerlain. Men en expedit på Sephora tipsade om Born this way från Too faced. Har du provat den? Skulle väldigt gärna höra vad du tycker om märket och den foundationen isåfall!

    • Hej J! Jag har tyvärr inte provat den foundationen… Överlag har jag testat väldigt lite från Too Faced, det är några ögonskuggepaletter som jag älskar samt bronzers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.