Luxplus

**Inlägget är ett samarbete med Luxplus, läs mer om det i min PR-policy**

Tjena mina små dumplings!

Tänkte tipsa er om en grej jag pysslat med på sistone! Jag har i samarbete med webbshoppen Luxplus (luxplus.se) skrivit två goa guider till deras onlinemagasin Luxmagazine. Den ena handlar om saker man inte trodde att man behövde förrän man provat (Lex Reed Diffusers och Lex Lösögonfransar, jo jag tackar jag), och det andra är om enkla frisyrer för oss som är naturligt obegåvade när det kommer till hår. Läs här:

20160517-DSC_0018Saker du inte visste att du behövde förrän du provat dem

 

hurrrr

Enkla frisyrer för oss som är dåliga på hår

 

För er som inte hört talas om Luxplus kan det kortfattat beskrivas såhär: Det är ett annorlunda upplägg eftersom att det inte är en vanlig webbshop, utan det är en butik som bygger på medlemskap. Om ni kollar i deras sortiment ser ni att priserna är sjukt mycket lägre än i andra nätbutiker, det beror på att de köper in stora mängder och skickar direkt från lager till konsument. De lägre priserna gäller bara för medlemmar! Övriga kunder handlar för marknadspris. Man kan testa gratis i en månad, och efter det kostar medlemskapet 89 kr i månaden och kan avslutas närsom. Det är rätt smart att bli medlem när man t.ex. vill bunkra upp sina favoriter eller vet att det är en hel del presenter som ska inköpas framöver (tänker t.ex. till alla lärare och förskolepersonal inför skolavslutningar, när det är dags för julklappar, i studenttider, osv). De har också gratis snabbfrakt och 30 dagars returrätt! Good stuff.

Är också rätt stolt över att jag fick ihop sådär fina frisyrer till idiotfrisyrguiden… Med ett glas vin under bältet lyckas jag ibland bända ur tummen som sitter mitt i handen. Hehe. Kan också konstatera att jag är så jävla snygg i rött läppstift, asså typ snyggare än många andra… skojar inte ens. Jag älskar verkligen mitt egna fejs!!! Önskar att jag alltid hade gjort det. Åh nu blev jag sådär ledsen igen för all skit yung Annahita haft runtomkring sig. 🙁

Hoppas ni gillar texterna! Snart kommer det upp ett tre tomma-inlägg, det var länge sen ju!

Puss!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

7 Kommentarer

 1. Kul! Ska genast kolla in! Ps. Håller med – jävligt snygg i rött läppstift är du!!!!

 2. Kanske en dum fråga, men: Hur målar du läppstift. Rätt ur stiftet som ett läppsyl? Eller har du en pensel? Tacksam för svar i mån av tid. Jag gör som du säger är bäst pga litar på dig i nästan allt. Kan ett helt inlägg kanske handla om läppstift? Hur vågar man köpa balla färger? Jag känner mig t.ex. lite som en ny ball person eftersom jag köpt ett JÄTTErosa läppstift nu i sommar. Innan var jag modig och hade olika röda i ca 7 år. Innan dess kanske lite läppglans från h&m inköpt 93. Typ. Kanske om hur man väljer bra färg? Åh, och vad spås bli nästa trend? Nu spårar jag, eller spårade för länge sen, men när kommer de ljusa sjuttiotalsläpparna igen? Känns som allt är inne nu men inte ljusrosa väl?
  Kanske bara jag men tror många av oss som mest sminkar med lite mascara vill använda läppstift men liksom behöver en liten push. Vi är så rädda att se ut som en clown. (Förlåt för att jag frångick ämnet, hade mycket på mitt bröst så att säga)
  Tack för fin blogg och kul att det känns som du skriver oftare! Samt kul med annonser och annat tänker du tjänar lite kosing samtidigt. Go girl!

  • Haha vad du är fin, blir helt varm av din kommentar! Jag får helt enkelt göra ett stort inlägg om läppstift! Men det kommer ju ta tid såklart. Kan redan nu säga att jag är slapp som fan och använder nästan aldrig läppenna eller pensel, försöker måla noggrant straight from the bullet istället. ?

   PS. Tack för att du är stöttande angående detta med annonser och samarbeten. Är jämt orolig för att ni ska bli besvikna på mig! ?

 3. Läste båda, har tänkt köpa ansiktsmist förut när du har skrivit om det men kom aldrig till skott, ska nog göra det nu! Låter så himla nice.

  Däremot, försökte testa den där låga hårkransen, blev katastrof. Såg ut typ som en mjölkpiga från svensk medeltid. Hur kan du bli så vacker i den 😮 (Vet inte om det är en excuse men mitt hår är väldigt tjockt och väldigt självlockigt, alltså korkskruvigt typ, och det hade väldigt svårt att bända sig åt två olika håll på vardera sida…)

  (Obs obs såklart du ska tjäna para på din blogg??? Inga konstigheter när man dessutom redovisar det tydligt!)

  • Asså jag uppskattar så HIMLA MYCKET att ni skriver så fint om mina annonser och samarbeten!!! Det gör mig så himla lättad! Samtidigt inte förvånad, klart världens bästa läsare unnar en lite stålars!!! <3 <3 <3 Ni är bäst.

  • Oj glömde svara på resten av kommentaren för att jag blev så rörd, haha. Jag tror att det definitivt är en fördel att ha tunt, rakt hår utan karaktär när man gör hårkransen, haha. Om ditt egna hår redan har ”riktning” kan det behövas lite mer heavy duty stylingprodukter för att få det att sitta kvar! Och fler hårnålar. Alltid fler hårnålar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.