Våldsamt lågt pris på två magiska dofter

**Inlägget innehållerannonslänkar**

thierry muglerTjena. Hoppas ni haft en go midsommar y’all! Det verkar ha blivit något av en specialitet för mig att hetsa er till att impulsköpa parfym, haha, så här kommer nya tips! Jag fick nyss veta via djungeltelegraf (nej okej, det var min kompis Reyhane som hetsskrev till mig på fb-chatten) att Lyko av någon anledning har extremt lågt pris på två dofter från galningen Thierry Mugler:

angel-eau-sucrc3a9e
Angel Eau Sucrée EdT 50 ml kan du haffa för 199 kr! Det är fan helt sjukt. Jag, som så många andra, älskar Angel-dofterna, och har skrivit om dem minst 10 ggr tidigare (no joke). Medan originalet kanske är lite väl heavy för vissa är Eau Sucrée mycket lättare, samtidigt som den bibehåller ett mörker i botten. Kakaon är utbytt mot röda bär, och jag vet att flera Angel-lovers är skeptiska men jag är verkligen förtjust! Men jag dras ju också till allt sött och sockrigt – inte som vattniga body mists från Victoria’s Secret utan mer som tjock nektar eller smält socker, eller som den där simmiga soppan som samlas längst ner i en Calippo. Mmmmmm…

mugler_alien_ad

Och Alien Eau Extraordinaire EdT 30 ml kan bli din för löjliga 129 kr! Alien, en klassiker från näslegenden Dominique Ropion, är simpel och rättfram – det är jasmin, varm ambra och tränoter. Det låter mjukt och lättillgängligt men är utfört med en sån oerhörd finess att det inte kan bli nåt annat än en signaturdoft för den som bär den. Eau Extraordinaire är en flanker från 2014 och är även den framtagen av Ropion – istället för jasmin dominerar tiaréblomma och neroli, med bl.a. ambra och te i botten. 6y!

Om du vill klicka hem så kan du, helt bortsett ifrån att det redan är pisselågt pris, DESSUTOM daska på rabattkoden ”15allt” och få ytterligare 15% rabatt, waaaat. DESSUTOM är det fri frakt (som vanligt iofs).

 

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

10 Kommentarer

 1. Tack för tips! Jag köper helt oluktat pga du är min idol. <3

  Nu är det ju billigt som attan redan, så klart, men koden funkar inte. "Inte giltig" enligt Lyko.

  • Camilla, testa ”15allt” eller ”15lyko”. Hoppas att du hinner se det här innan du beställer <3

 2. OKEJ nu köpte jag helt utan att ha prövat bara för att jag litar mer på ditt omdöme än mitt eget. Är så spänd på resultatet! Köpte för övrigt en ögonfransböjare på inrådan av din blogg nyligen, det var dags att pensionera den jag fick av min syster när jag fyllde 12 för goda…hmmm 12 år sedan!

 3. Äh, Lyko verkar ha ändrat tillbaks priset på Sucree.

 4. Roligt att läsa om just dessa parfymer här idag, jag klickade nämligen hem dem båda igår ifrån lyko, osniffade! Jag reagerade på det låga priset och jag var sugen på en ny doft, vilket råkade bli två! Spännande! Var lite nervkittlande för lykos hemsida hade stora problem igår så jag provade att göra beställningen i flera timmar innan det lyckades, med 15% rabatten ???

 5. Tack!! Alien doften är köpt, den har jag önskat mig länge! <3

 6. Åh, tack för rea-tipsen! :hearteyes:

  Ett tips på en sötsliskig parfym, som har djup (eller va man ska kalla det): la vie est belle från Lancome. Den luras med sin romantiska flaska så har inte ens bemödat mig med att testa den förens nån vecka sedan. Sitter som berget gör den också!

 7. Tack för tipz! Köpte precis Alien, som ihop med bonuspoäng och rabatter blev gratis. Gött för en student *ler ljuvt*.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.