RECENSION: Beauty Blender – Vad fan är grejen?!

**Inlägget innehåller annonslänkar**

recension beauty blenderOkej, detta inlägg är mycket efterfrågat. I flera år har ni velat att jag skriver om allas vår Beauty Blender, och förklarar vad fan grejen är. Såhär är det – och ja, det är faktiskt så enkelt – Beauty Blender är bäst på marknaden. Jag vet inte VAD det är med denna lilla svamp, kanske är det densiteten och finishen, kanske är det något helt annat, men alla de konkurrenter som försökt härma originalet framstår som bleka kopior. Det är ju inte alltid så – ibland får originalet stiga åt sidan och erkänna att OKEJ VISST, ni är också duktiga på det ni gör. Men det finns alltid undantag, och Beauty Blender är ett av dem. Jag har ändå testat min beskärda del av BB-kopior, bl.a. från KIKO, Real Techniques, Kicks och Pür. Ingen kommer i närheten – nej inte ens den från Real Techniques.

Den är skitlätt att använda, men framförallt är resultatet det som gör att jag gillar den; den ger ett perfekt resultat utan streck eller ojämnheter. Det absolut bästa är att man kan spackla sig rätt jävla ordentligt med flera lager av foundation med megahög täckning, och det ser fortfarande fint ut! Nä, asså, det finns inte så mycket att säga egentligen.

Om jag var tvungen att nämna en negativ sak med Beauty Blender vore ddet priset, 199 kr. Men det är ju inga perversa summor egentligen, för den räcker hur länge som helst så länge den rengörs med jämna mellanrum. Jag köpte min för flera år sen, det måste gått två år nu, och den är fortfarande fullt fungerande!

Ärligt talat är det är faktiskt liiiite konstigt att sminklovers inte ännu provat denna år 2016.

Finns på Eleven för 199 kr.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

18 Kommentarer

 1. Men hur göööör man?? 🙂

 2. Har för mig att man kan få tag på en BB på hemsidan cocopanda för typ 145 kr. Har dock hört rykten om att de ibland säljer produkter de inte har rätt att sälja (typ the balm grejer som inte längre ”ska” säljas) – och det vill man ju inte stötta liksom… Har du koll på om det stämmer? Är det en OK hemsida?

  • Jag har aldrig handlat på Cocopanda själv men har hört precis samma saker som du. Personligen skulle jag inte känna mig bekväm med att handla där, speciellt inte om de säljer utgångna produkter och sånt!

 3. håller den verkligen så bra kanske man skulle göra ett försök. annars säger ju typ alla att man ska byta svampar ganska ofta (ett par, tre månader eller nåt? har jag för mig iallafall), och då känns det ju ovärt med 200 spänn. har just nu en av kopiorna från ebay och är nöjd med den, men nån gång lär man ju behöva en ny. den jag har är ganska slät, men orginalet på bilden ser ut att ha lite mer struktur, är det kanske det som gör skillnaden?

  • Asså jag kan ju inte garantera att den ”håller” så länge som min gjort – det är säkert en gosig bakterietillväxt i den om man inte sköter om den. Jag spritar min regelbundet, men precis som med mina andra sminkapplikatorer (penslar och borstar osv) så är jag väl inte suuuuupernitisk med rengöringen. Asså jag rengör ofta! Men inte i närheten av så ofta som man ”borde”…

   Det är mkt möjligt att den kopian du har är en dupe, men det är omöjligt för mig att säga! Jag tycker iallafall att originalet är AWESOME!

 4. Ewww… två år? Vet du hur mycket bakterie finns på den (även om du tvätta den?!)

  Real Techniques är BÄST – inte bara prisvärd (99 kr!!) men också super fint resultat!

 5. Beauty blender är fan DET BÄSTA BEAUTYVERKTYGET JAG NÅGONSIN ANVÄNT. Vill bara skrika det.

 6. Instämmer i lovsången! Beautyblendern är BÄST! Jag gillar iofs den från Real Techniques också, men den är liksom inte riktigt lika bra, den ger enligt mig lite mindre täckande resultat. Men gillar en det är den bra!

  Jag bytte nyss min första efter sisådär 3-4 år (!) Eftersom BB är helt överlägsen i kvaliteten, jämfört med andra ”makeupsvampar” så går den ju att tvätta ordentligt! Bäst är faktiskt den riktiga BB- tvålen. Väl värd att investera i!
  Bästa sminkverktyget som finns, har även de små concealersvamparna och de är GRYMMA! Jag trodde inte att de skulle göra någon skillnad mot den fulltora men det gör det, de är fantastika!
  Hurra! <3

 7. Hej gu vad jag gillar din blogg. Myser. Jag har en fråga om borstar och penslar! Till foundation och puder och rouge och ögonskuggor. Hur många behöver en och till vad? Hur ofta tvättar man dom och hur tvättar man dom? Behöver man en pensel till mörka ögonskuggor och en till ljusa eller ännu fler? Som du ser är jag rookie och använder bara såna små pinnar som man får med när man köper sminket och de suger ju. Puss och kram!

 8. Provade Real techniques ,blev besviken blev knallröd och fick fullt med finnar. Vågar man köpa ”den riktiga” beauty blender tro?:-(

  • Oj, hmmm… vågar inte gå i god för att BB är annorlunda än RT i detta avseende. Kan det vara så att du är överkänslig mot gummi eller nåt sånt?

   • Jag har varit så nyfiken på den men köpte budget varianten då jag blev osäker(använder den på fel sätt?) Fanns många olika sätt på YouTube…? Bra hemsida du har. Kan det va det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.