Hej

20160612-P1090121

Mina ärtskott!

Hur mår ni? Jag vill höra. Vad har ni för sommarplaner? Hur har första halvan av år 2016 behandlat er hittills? Vad har ni för triumfer och hur har ni failat? Har ni kärlek i ert liv? Finns det något särskilt som ni längtar efter? Eller är rädda för?

Jag mår bra. Faktiskt! Genuint bra. Allra oftast. Mina sommarplaner består av: jobba, segla, gifta mig. Jag har redan hunnit vara i Warszawa på min kompis möhippa – det var fantastiskt!! Mina största triumfer i år är nog att jag blev utsedd till Årets skönhetsskribent – det var så jäääävla coolt! Samt mina akademiska framgångar, jag har presterat över förmåga överraskande ofta ändå… Längtar efter vårt bröllop i augusti, saker faller på plats nu. Och jag är inte rädd för något, utom döden, och att den försvagade asylrätten just nu ser ut som ett sluttande plan och att enda vägen är nedåt. Men jag har säkert fel.

Write me.

Puss!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

22 Kommentarer

 1. den pyttelilla gudinnan

  Härligt att du har det bra! Tror ditt bröllop kommer bli legendariskt också, lycka till med det!

  Jag har det ganska sisådär, kompis och kärleksmässigt är det bra men det är ganska gnälligt hemma i familjen och jag lyckas inte få jobb. Det enda bra i år är att jag tog körkort, sen dess har jag bara sökt jobb, längtar hiskeligt efter att flytta hemifrån. Sen vill man så klart ha råd att köpa smink och annat mums 🙂

  • Körkort är en triumf värd namnet! Jag har haft mitt i snart två år och jag blir fortfarande lite lätt rusig av frihetskänslan! 🙂 Det där med att sitta fast i arbetslöshet är en jävla pina dock… jag minns när jag var i precis samma situation som du, det tär jättemycket på en, men det bästa är att det är tillfälligt. <3 Snart börjar livet!

 2. När jag tänker efter så har året varit härligt. Jag trivs så fint på mitt jobb. Är så kär i min sambo. Har varit på bästa resan till Berlin. Ätit mycket gott. Köpt fina skor. Ska bli moster igen. Lärt mig göra kimchi. Hittat bästa rengöringen som tar bort allt smink på en gång! (prisa gud för denna). Å andra sidan har jag haft för stressigt på jobbet. Varit galet pollenallergisk så att hela ansiktet varit svullet och torrt och kliande. Inte börjat träna när jag borde för mina axlar, rygg och kropp säger aj.Längtar efter sommaren efter Island, att få läsa böcker, att gå i skogen, att bada och att få se min syster bli mamma.

  • Nu måste du ju berätta vilken rengöring du hittat! Haha! PS. Rel8 angående pollen… trodde inte iranier kunde bli pollenallergiker… hade tydl fel…

 3. Jag mår OK! Första halvan av 2016 har varit mkt skit pga sjuk och många svåra behandlingar men jag har triumferat genom att överleva och finna terapi i smink och bemästra the art of blending och att lägga en killer wing. Andra halvan kommer bli fantastisk med bröllop och bröllopsresa till Spanien med husjakt och drömmande planer på flytt till värme och ljus :love:

  • Kära du! Din kommentar värmer min själ. Så oerhört starkt att du orkar se framåt genom sjukdom och smärta, du är bäst! <3 Hoppas att du blir fri från sjukdom helt och hållet för alltid!

 4. Första halvan av 2016 var ingen fest, men jag tog examen från mina konststudier precis innan sommaren och hoppas få möjlighet att studera vidare i höst. För tillfället söker jag runt efter bostad till mig och hunden utanför stan. 😎 Hoppas på att hitta något fint! Under tiden ser jag fram emot att se bilder från ert bröllop och alla andra inlägg du kommer göra i sommar! Några egentliga planer har jag inte, de faller på om jag lyckas ta körkort snart. OM det går vägen åker jag till de norska fjällen och till Örebro! Kram

  • Grattis till examen snygging! Och heja heja körkort, finns inget coolare än en quinna bakom ratten! Det har jag alltid sagt.

   PS. Vi får se hur mkt av bröllisbilderna som kommer upp på bloggen, det känns lite privat ändå! Men antagligen kommer ni få se litegrann iallafall! :love:

 5. Hur mår ni? Jag vill höra. Vad har ni för sommarplaner? Hur har första halvan av år 2016 behandlat er hittills? Vad har ni för triumfer och hur har ni failat? Har ni kärlek i ert liv? Finns det något särskilt som ni längtar efter? Eller är rädda för?

  Fint inlägg <3
  Jag mår väldigt bra faktiskt, i sommar ska jag jobba + chilla + va med vänner o familj så mkt som möjligt. För i augusti åker jag till USA på utbytestermin! Så taggad! Första halvan av 2016 har varit högt o lågt pga fast i en instabil o jobbig relation, som jag i början av maj vågade bryta mig loss från, och som en skänk från ovan träffade jag världens finaste person typ tre veckor efter. Så, jag är nykär i honom + i livet i stort.

  • WOOOOOOOOW!!! Älskar att du lämnade den pissiga relationen, det är typ den allra största gåva du kan ge till dig själv. Den enda vägen är uppåt nu. Så gött med utbyte i USA också! Vad pluggar du?

 6. mår bra. jag vill bara steka så mycket i solen som möjligt i sommar. sjunga, träna, spela basket, hänga med vänner. åka ut till skärgården nån dag.
  första halvan av detta året har varit tumultartat men åt det strukturerade hållet i den meningen att förra årets senare halva var det mest omkullvälta nånsin och nu så har jag placerat ut och börjat om igen och saker börja visa sig, ordna sig, bli bra, så som det alltid blir till slut. triumf är att jag hittat en bra balans jobb o fritid och hittat sätt att inte överbelasta eller utmatta mig!! det är det största. och så har jag världens hetaste man i mitt liv. träffade honom på en trapp i berlin i slutet av april förra året då jag var gift redan och tsm med min gymnasiesweetheart (11,5år ihop) men fick lov att göra slut, åkte o besökte denna andra mannen två månader senare igen. vi blev häftigt förälskade, körde distansförhållande några månader och nu så har han redan flyttat hit och vi har hittat lgh tsm (otroligt nog) ! nu längtar jag efter att detta nya livet ska bli normalt och det nya vanliga och bli tråkig gammal skåpmat nästan. rädd för att lugnet inte ska infinna sig

 7. Saker faller på plats, vad härligt det lät.
  Min sommar ägnas tyvärr bara åt jobb och att försöka deala med tinnitusen jag nyligen fått av en aknemedicin en läkare skrev ut till mig. Det är tungt. Ljuset i livet just nu är hunden och att min pelargonernas drottning, Lara Marjorie, har fått knoppar för första gången. DET är jättestort.

  • *Googlar Lara Marjorie*

   Dayum! Vilken skönhet! Så gött med knopp… asså det är ju nåt särskilt när blomstren knoppar, man känner att man gjort något rätt här i livet. Hoppas din tinnitus drar åt helvete snart! <3

 8. Hej. Jag mår bra! Har haft en rätt så omtumlande vecka. Efter 32 i princip exemplariskt enkel och härlig graviditetsveckor visade det sig att min moderkaka satt tokigt till och long story short så föddes lilla bäbis med snitt 5 veckor tidigt i tisdags. Så här ligger vi nu, bäbis, jag och min man , på barnavdelningen och tittar på tv (flash! det är inte jättemycket kul på tv på midsommarafton?!). Vi mår bra, så här i efterhand kunde det inte gått bättre! Och fy jävlar va jag är imponerad av all personal vi stött på genom det här från de på förlossningen till BB till här på neonatal. Så fina roliga starka KVINNOR (de två manliga läkare jag stött på har jag dock inte mycket till övers för…) Så imponerad! Och det smärtar mig att tänka på deras shitty arbetssituationer och löner.
  Men ja, nu är jag så lycklig här i vår bubbla. Har inte duschat sen tisdags, ligger här i nån slags rock med bröstmjölk på, nättrosor med en binda stor som en blöja och det är bara vi tre. Obeskrivligt. 2016 kommer bli världens bästa år.

  • WOW Jo! Grattis till bebis! Jag älskar hur din totalt kärleksrusiga lycka verkligen lyser igenom din kommentar. <3 Så himla fint.

 9. Hej! Tog precis studenten, förra veckan faktiskt (!), och har börjat sommarjobba lite smått. Mår bra faktiskt, trots att jag oroar mig över hur jag någonsin ska kunna komma in på läkarhögskolan och om jag möjligen ska lägga upp seriösa backup-planer för om jag inte lyckas och typ bli investment banker eller dylikt. Men! Är faktiskt bara 18 år fyllda och tänker högfärdigt skjuta undan sådana tankar tills sommaren har tagit slut , för det finns roligare saker att tänka på! Ex. ska jag se Coldplay om en vecka med min bror och mina kusiner (YASSSSSS), jag har upptäckt tjusningen med secondhandkläder, vädret är fantastiskt och jag är liksom bara GLAD! Har inte några triumfer ännu, men mina planer på att ta över världen är fkn storslagna så jag tänker att triumferna infinner sig snart nog 🙂

  • GUD VAD UNDERBART!!! Grattis till studenten! Jag minns min egen student med värme… det var en solig junidag för TIO MUHFUCKIN ÅR SEN!! Du har verkligen den bästa tiden framför dig, skojar inte ens. <3 Hoppas din sommar blir awesome, och så himla fint att umgås med syskon och familj!

 10. Bästa bästa du som frågar så gulliga saker!
  Mitt 2016 har hittills varit konstigt. Har mått dåligt, mycket på grund av min relation tror jag. Nu i juni tog det slut och det känns som ren jävla skit, samtidigt som jag tror att det var den enda lösningen. Jag har dock förlorat några av mina bästa vänner pga gemensamma men mest hans vänner ändå. Det känns röv. Lever i något himla vakuum nu.
  Har också bytt jobb, från ett som jag verkligen trivdes på. Har varit på mitt nya i en månad och det är fan svårt. Jag veeet ju att det blir bättre men jag hatar att känna att jag inte har koll på något.
  Gu vilken deppig kommentar jag lämnar! Flera dåliga saker händer ofta samtidigt, och det suger. Samtidigt vet jag att det kommer att bli bättre, jag kommer att bli okej.
  Det är iaf beauty som lindrar, och alla bra bloggare och er klokhet. Internet är så himla fint <3 och min lelle katt! I sommar ska jag fokusera på mig själv, på att må bra, genom att börja träna igen och unna mig beauty.

 11. Umgås mest med vänner och familj, sover länge, äter blåbärspaj. Åker till Gotland och Almedalsveckan på fredag. Har köpt nytt smink idag, b la en rosa eyeliner från NYX. Hejdade mig först och tänkte ”Nej när ska jag ha denna?” och sen så kom jag och tänka på dig, din blogg och ”Smink killar hatar” så då köpte jag den hehe.

  Annars så ska jag göra massa kompletteringsuppgifter från min skola, bada, cykla länge på natten och njuta av en hel sommar ledig.
  LOVE YOUR BLOG <3333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.