Ansiktssprayer! Inte hemskt!

**Inlägget innehåller annonslänkar**

En svaghet i mitt liv är ansiktssprayer, face mists, spraytoners, eller vad man nu vill kalla det. Hudvård i vätskeform, som sprayas på ansiktet – helst konstant, hela tiden – före serum, efter fuktkräm, före mask, efter smink, efter lunch, på flyget, när man är bakis eller febrig, när det är varmt ute, eller fett jävla svinkallt och fejset håller på att trilla av, eller när sminket ser torrt och dammigt ut. Jag älskar multifunktionella produkter som är lättanvända och intuitiva. Som luktar gott. Jaja, ni fattar. Här kommer sex stycken som jobbar hårt här i Casa Whinar:

Kiehl’s Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist (ca 150 kr). Denna lanseras i Sverige i mitten av juli, och är i korthet en svingöttig fin mist med bra fukt, bra doft, bra spraymunstycke och bra pris. Funkar alldeles utmärkt över smink och är praktiskt liten att ha i väskan. Har haft denna i några dagar bara men är redan stormförtjust!

Akademikliniken Pure Berry Toner (ca 129 kr kr på Skincity). Även denna har en praktisk size och ger fint med fukt och bra glow, men jag står typ inte ut med doften, den är kväljande fruktig, riktigt hemsk – men jag älskar tyvärr effekten så jag använder den ändå! LOL. The struggle is real. Den innehåller bl.a. aloe vera, fina peptider, vitamin C och antioxidanter, spela roll att den luktar konstigt då. Tjejerna på Akademikliniken använder tydligen denna innan de ska på AW, de sprayar fejset och håret med denna, daskar på ett rött läppstift och går ut. Myser av tanken.

L’Occitane Peony Perfecting Mist (135 kr på L’Occitane). Liten, uppfriskande, ljuvlig doft, perfekt när du är lika trött som du ser ut, haha. Spritsa lite, vakna till!

Murad Hydrating Toner (305 kr på Seth & Sally, 350 kr på Hudoteket). Gigantisk flaska som kommer räcka i evigheter. Var försiktig med spraymunstycket, det är oerhört bjussigt och känns mer som en dusch än en mist. Har skrivit om denna förut, jag använder den så gott som dagligen, flera ggr!

Neal’s Yard Remedies Frankincense Hydrating Facial Mist (159 kr på Skincity). En av mina favoriter!!! Dess INCI är packad med massa fina ingredienser; glycerin, aloe vera, neroliolja, extrakt från kanel, silvergran och patchouli, calendula, hyaluronsyra, osv mm etc – vegansk och ekologisk och himla snäll. Väldigt fint mistmoln smeker ens lilla trötta fejs med fukt och lyster. Denna känns också väldigt passande som gåva – den är så indulgent och lyxig och har en fin glasflaska, och ja. Lyllig! Fast ändå bra pris.

Caudalie Beauty Elixir (142 kr på Lookfantastic). Denna är också HELT AMAZE!!!!!!!!!!!!! Jag har den lilla flaskan på 30 ml i en liten necessär när jag flyger och jag får alltid _utan undantag_ frågor från andra passagerare så fort jag använt denna. Folk tisslar och tasslar på sätena runt omkring; ”Vem är det som luktar så gott?!?!?!?” säger de. Det är ju jag. Det är säkert myntan som folk reagerar på, den är frisk och uppiggande och är rejält fuktgivande, så den kanske inte är optimal när man redan är flottig – eller så bryr man sig inte utan spritsar på av hjärtats lust bara för att den är så sjukt behaglig. Den funkar utmärkt över smink och är en av mina all time favorites, helt klart.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

  1. Åh, det var en sån aha-upplevelse för mig när jag upptäckte ansiktssprayer, men har inte riktigt hittat ”min” än. Här ska testas!

    Har du testat Essies gel-lack än? Recension önskas innan jag öppnar plånboken. Litar på dig!

    • Ja här har du en del att prova! Hoppas du hittar nån go! ^_^

      Har faktiskt inte testat det, hoppas jag får tillfälle att göra det snart!

  2. Har aldrig vågat testa ansiktsspray pga rädd för att det ska fucka upp mitt smink, men det händer alltså inte? :O

  3. Älskar också face mists, kul att få tips om fler att testa. <3 Men brukar undvika såna med alkohol högt upp i INCI för fått för mig att det snarare torkar ut än återfuktar? Är det något du tänker på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.