Daisy Beauty i Rom: Dag 1

Nu är det dags att grotta ner sig lite mer i själva konferensdelen av april månads Rom-resa med Daisy Beauty. Jag har bävat lite för att gå igenom bilderna, jag längtar tillbaka så himla mycket att det knappt är okej. Men, vi kör!

L.Y.X. Cosmetics

20160513-20160513_183218

Jag har konstigt nog inga bilder i mobilen från denna presentation – dock att den var mycket intressant och jag tror att ni kommer hålla med mig när ni förstår vad det är. Minns ni gellacken från Depend? De som vi älskade men som sen tyvärr fick säljförbud? L.Y.X. Cosmetics, ett pyttelitet bolag med gigantisk passion, upprepade att de vill slå hål på myter om nagelvård och de har en väldigt sympatisk approach till sin bizniz! De har en likadan produkt som inte orsakar kontaktallergi. Produkten heter Lackryl, och är alltså ett slags gellack för hemmabruk – det härdar precis som gellacken från Depend med hjälp av en LED-lampa, men till skillnad från Depend är Lackryl ett enstegssystem, det behövs alltså varken underlack eller topplack!!!!!!! Bara måla och härda i 60 sek, och sen är det klart!!! Jag ser verkligen fram emot att prova när jag tagit bort min nagelförlängning. Jag föreslår att ni så länge läser mer hos Camellis, Isastar och Skönhetsredaktörerna.1660-111-0000_1

Grazette of Sweden

Grazette är ett göteborgskt hårvårdsmärke som presenterade bl.a. Crush, tre kompletta hårvårdsserier för olika hårtyper, men även en nyhet som heter ProCortexx, en hårbehandling som är tänkt att fungera på samma sätt och uppfylla samma behov som Olaplex! Alltså att göra kemiska behandlingar mer skonsamma för håret. Olaplex reparerar endast svavelbindningar i håret, men håret innehåller även andra typer av bindningar som också försvagas – dessa ska alltså stöttas upp av ProCortexx-behandlingen. Ärligt talat är jag väldigt förvirrad just nu, det hela är väldigt tekniskt och jag tänker inte låtsas om att jag behärskar detta fullt ut. Tur att jag fått hem prover, så kan jag kanske förklara bättre när jag hunnit testa!

Jag har även Crush-produkter hemma nu och de luktar ju fan så gott att man vill dricka det.

Middag

20160513-20160513_210756

20160513-20160513_212558

Eftersom att vi kom till konferensen direkt från flygplatsen var det knappt nån i hela sällskapet som hade mer avancerade planer än att äta och sen sova. Jag och min fina roomie Åsa på Kashaya samt Sanna på Purity och Des på Fröken Rosa knatade i princip rakt över gatan och satte oss på första bästa ställe som hade uteservering och vin. Det råkade vara ett svingött ställe som hette Sapore som hade en gigantisk lummig uteservering med jasminbuskar och en jazzpianist. Jag åt en pasta med rostad aubergine och stracciatella på buffelmozzarella. Med ett glas Amarone till. *grinar*

20160513-20160513_224447

Nä ba högar av hemgjord pasta ligger och vilar i random restaurangkök vi passerade mitt i natten

20160513-20160513_231247

Ett glas Amarone, bästa beautyfiltret

20160513-20160513_231230

Tänkte på Kakan hela tiden, men ffa när jag bar dessa hotelltofflor

Efter maten tog jag och Åsa en liten promenix i kvarteren, bara för att röra på oss lite. Det var ju då jag fick en försmak på såna där starka Rom-feels som kom att drabba mig två dagar senare. Sen var det bara att knata tillbaks till hotellet, hoppa i hotelltofflorna, sminka av sig och sova ut inför lördagen – den stora konferensdagen!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

En kommentar

  1. Måste erkänna att jag grät en liten tår när jag läste ditt förra Rom-inlägg, du fångade så fucking on point det brutalt känslomässiga tillståndet jag också hamnat i när jag varit i en ny vacker stad :*(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.