Skor som killar hatar, pt. 1: Att inte anstränga sig

**Inlägget innehåller annonslänkar**

Det här med att dras till sånt som killar finner frånstötande, det stannar inte vid sminket, nähä du! För skor!!! DÄR har vi ett ämne som har stor potential att väcka känslor – äckelkänslor, rentav. Varsågoda att nedan glutta på några skor från Nelly, i ett urval nogsamt kurerat av eder trogna, speciellt utvalda för att avskräcka och irritera såna som inte förstår sig på deras skönhet. Jag ger er;

SKOR SOM KILLAR HATAR KAP 1x

Tofflor! Med klack! Eller ännu värre – träskor! Fy fan. Få saker är värre än en kvinna som är bekväm (kom ihåg – de tror att de gillar tjejer som är ”chill”, men egentligen gillar de bara tjejer som inte tjafsar). Få saker är värre än kvinnor som inte anstränger sig. Mules och träskor är perfekta, för de är som skoversionen av en grälsjuk hemmafru som ba inte kan ge sin gubbe ett endaste litet break. Hon ränner runt hemma i sina mules och gormar, medan han ba vill sitta i soffan med sin bärs, eller typ grilla med grabbarna på altanen… hu. Killar hatar grälsjuka kvinnor och när de bär skor som ser ut som tofflor – therefore u must wear them as your duty towards greater womankind. Själv köpte jag ett par mules förra året, de har tjänat mig väl. Älskar mules!!

”Mules” förresten… fy faaan vilket namn… man kan tro att det kommer från mulåsnor eftersom att man ser ut som nån slags häst när man har mules på sig, men det är fel – de bär namn efter det antika romerska mulleus calceus, en typ av sko som enbart fick bäras av de allra mest uppburna medlemmarna av det romerska parlamentet! Jojo. Ytterligare en anledning att ha mules.

Stay tuned, för snart kommer mer skor som killar hatar, fast av helt andra sorter.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

  1. Jag tänker bara på drinken moscow mule och tänker gött! Förresten älskar jag detta tema. Länge leve allt som killar hatar.

  2. träskor är ju bäst, då hör ju snubbarna när man kommer klapprande så dom vet att dom ska flytta på sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.