Stackin’ her paper

  • Nu har mina kollegor slutligen hittat hit. Jag har kämpat så länge med att hålla bloggen borta från kontoret, p.g.a. well – har alltid tänkt på den som en liability – men det var tydligen helt förgäves eftersom att min chef hade hittat den innan han ens kallade mig till intervju, haha! Nå. Igår var det högläsning ur bloggen, det var länge sen jag kände mig så generad. Kram, CJ. Tur att jag jobbar i universums bästa team, älskarom jävlarna. Vill ba ha dem i fickan och bära med mig dem alltid.
  • En annan person jag älskar, hon heter Sara, sände mig ett sms som gav mig en idé; jag har nu samlat alla solskyddsprodukter i etiketten SPF.
  • Vi var på Oaxen Krog i helgen. Herrejävlar.
  • Jag har fått skrivkramp efter nomineringen. Men jag kommer igen snart! Har sjukt många idéer men väldigt lite tid. Det är en hel del roliga events och pressvisningar på gång de närmaste veckorna också; vad sägs om La Roche-Posay, Kiehl’s, Lancôme, 40-årskalas med L’Occitane, BBCON och prisutdelningen av Årets skönhetsskribent med Apoteket såklart!
  • Har betat av ytterligare några feta tentor de senaste tiden. Min plan om examen HT16 känns mer och mer realistisk. (← FATTA att jag skriver det där!!!)
XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

  1. Kan du inte berätta lite om ditt jobb? Vad pysslar du med o så samt hur mycket du jobbar? 🙂

    • Jag jobbar extra vid sidan av studierna på ett bolag som sysslar med kredit, inkasso och andra finansiella tjänster. Mer specifik än så vill jag inte vara. 🙂 Jag trivs väldigt bra i mitt arbete och har superfina kollegor om det inte redan har framgått, haha. Arbetstiderna varierar men i genomsnitt är det typ 8 timmar per vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.