Hur speglas vårt samhälle i skönhetssamtalet?

2016-05-19-06.21.07-2-e1463730096355-1

Jag var visst lite tidig igår med att sprida att jag blivit nominerad… hehe… ooops. Peppen got the best of me. Pressmeddelandet gick ut nu imorse, där de andra nomineringarna offentliggjordes. Såklart är det pärla efter pärla på listan, det är en sån !!!ÄRA!!! att vara med i detta sällskap:

Efter att jag de senaste åren lärt mig mer om Apoteket och dess verksamhet, och framförallt hur otroligt attraktivt det är för varumärken att synas på deras hyllor med tanke på de RIGORÖSA kvalitetskontroller Apoteket genomför, kan man bara tolka nomineringen på ett enda sätt, och det är som en kvalitetsstämpel.

Här kan ni läsa hela pressmeddelandet, med nomineringstexterna till de andra nominerade, så fattar ni kanske varför jag är så stolt.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

4 Kommentarer

  1. Suuuuupergrattis till nomineringen! Hur kul som helst! 😀 Håller tummarna för dig!

  2. Lycka till Annahita, det här är din blogg verkligen värd! Även jag håller tummarna för dig! 🙂

    Måste även säga att enda sedan jag läste om By Terry pudret på din blogg har jag velat köpa det. Så nu när löningen kommer ska jag nog klicka hem det hehe 😉 Hoppas verkligen det är värt pengarna!

  3. Stort grattis! Håller tummarna för dig!

  4. TACK HÖRRNI!!! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.