FREDAGSFILM: Ulivia finns nu på Youtube!

Åh detta är så underbart! Tjat lönar sig! Fantastiska Olivia, känd för många andra som ulivia, min fellow sminklover, granne och juriststudent, som jag tycker så mycket om, har öpnat en Youtube-kanal!! Äntligen! Hon har antytt så länge att hon vill göra nåt sånt här och jag har tjatat, andra har tjatat, vi har tjatat mer och lite till.

Första filmen är en minimalistisk vardagssminkning, åh vad jag älskar att titta på när kompisar sminkar sig.

Yung Ulivia. A black Bill Gates in the making. <3 Hon är så ung och cool och öppen för ansvar och hårt arbete och hon är grace personifierad. Hon kommer gå långt i vad hon än väljer att lägga sin tid på. Jag är så glad över att hon valt juridiken. No pressure gumman! Men du är bäst.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.