När du inte vill tända doftljus

20160517-DSC_0019

Ibland kan det typ ta emot lite att tända ljus på vår och sommar. Det är liksom redan ljust ute, det känns totalt kontraintuitivt att tända levande ljus då? Speciellt doftljus, som är så förknippade med höst och vinter och jul osv etc mm.

& Other Stories har dock ett limited edition-doftljus som hör ihop med deras SS/16-kollektion, ljuset heter Bouquet de Saison och doftar så jävla goth av ljusa vita blommor (klassisk white floral-bas, kan kännas trist ibland men jag brukar älska white floral) med rosépeppar och en grund av träiga noter. Man HÖR JU att det är bra! Vacker förpackning också, men förpackningar har de alltid varit bra på.

För 250 kr får man detta goa, dessutom med SJUTTIO timmars brinntid, inte illa!

20160517-DSC_0026

Ja ja, jag har redan smutsat ner det, käften

20160517-DSC_0028

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.