The Rihanna

20160512-20160512_175158

Min kvinna nummer ett i livet, alltså av de jag inte känner personligen, är Robyn Fenty. Jag älskar henne och allt hon gör, stöttar henne ovillkorligen. Min vän Julia sa det så bra i vår gamla podcast Vreden, i vårt Beyoncé-avsnitt, att Bey känns perfekt och ouppnåelig, medan det känns som att Rihanna står bredvid en och att hon därför är lätt att älska. Jag kunde inte sagt det bättre själv. Jag tror inte på perfektion hos kvinnor, inte hos någon annan heller, men framförallt inte hos kvinnor, och jag respekterar verkligen hennes strävan efter att absolut aldrig någonsin framstå som felfri.

Har lite Riri på fingarna nu (oj I wish), en förlängning i gelé som – som vanligt – är en kreation av min fina vän, tillika Stockholms bästa nagelteknolog Jennifer Gimilio. Detta är den manikyr jag helt klart förknippar allra mest med Rihanna – klassiska blodröda, raka. Perfektion.

Asså gud det passerar inte EN dag utan att jag längtar efter dagen då hon kommer ut som lesbisk. Jag och Jennifer pratade om exakt detta när hon gjorde mina naglar strax innan resan till Rom. Jennifer är helt säker på att Rihanna swings both ways, allra minst, tror ändå att Jennifer har rätt bra gaydar faktiskt, eller så VILL jag bara tro att hon har det. Jag älskar ju Eric!!!!!!!!!! Men Rihanna är Rihanna. Det är han mycket medveten om, och han delar säkert denna beundran med mig, precis som alla andra människor med ögon och öron (känns som om jag lyckats vara heterosexistisk och funkofob i ett och samma stycke här ovan men jag förutsätter att ingen har så låga tankar om mig att de skulle tro att jag inte förstår det).

Ja, Riri, din lilla jävla gudinna, mitt hjärtas ljus, och lite andra sorters ljus också LOL HEHE, du får mig att vilja slå nån! Stay rockin. Jag är så glad att jag lyckades få biljetter till konserten den 4 juli!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

3 Kommentarer

  1. Skulle nog aldrig göra det själv (rött är inte min grej) men GODDAMN så snyggt det är!

  2. Äh fytusan så snyggt! Hoppas också såklart på att Riri gillar brudar med, men en sådan manikyr kan man ju bara kosta på sig i brudtorka. Talar tyvärr av erfarenhet 😛 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.