L’Occitane Eau de Cade

**Inlägget innehåller annonslänkar**

20160317-P1080949
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Aiiii mami!!!!!!!! När jag lyssnar på Beyoncé feat. The Weeknd – 6 INCH tänker jag på denna parfym. Gud jag vill leva hela mitt liv i Abels vers. Jag tänker på KRAFT och att SKITA I ALLT och att veta att man är SNÄPPET BÄTTRE än de andra. När man känner att man transcenderar tid och rum och allt det banalt mänskliga och ba… ”jag pratar inte ens samma språk som alla dessa basic bitches runtomkring mig”… känner ni aldrig så? 🙂 Haha typ som en gång när jag pratade med några andra om hur genial Prince var som spelade alla instrument på flera av hans skivor och en ba ”Men det gör ju Nine Inch Nails också!”. Jag ba…… OK. Den jämförelsen visar att du fattar exakt noll komma noll av livet.

L’Occitane släppte Eau de Cade EdT (469 kr på Eleven) för två år sen och den verkar inte ha fått så jättestort genomslag. That’s a damn shame, son! Förstår inte hur exakt alla personer med ett välutvecklat doftsinne inte har en flaska av detta hemma. Alla hundar borde ha en flaska av detta som sin go-to-scent om de tröttnar på sin hundlukt nån gång.

Det är ingen idé att jag ingående beskriver noterna – det är bara enbär, enbarr och sandelträ och lite rosépeppar, rätt upp och ner. Maskulin, feminin, fräsch, tung, morgon, kväll, ja allt detta är den på en och samma gång. Inget för basic bitches.

Den finns att haffa för en himla smal slant, den brukar ligga på runt 450-480 kr på olika ställen på nätet och i L’Occitanes butiker!

juniperus botanical*stackin’ money money everywhere she goes*

*u know pesos outta mexico*

*de uno, commas and dem decimals*

🙂

Basic bitches

Basic bitches

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

10 Kommentarer

  1. Dissar du NIN? I så fall kan vi aldrig vara vänner.

  2. Åh, har varit så nyfiken på Cade sen du skrev om den men aldrig sett den i butik och kunnat sniffa, kanske taxfreen i sommar blir min chans!

  3. Du är så jäävla rolig. Love u

  4. Ahahaha! NIN basic bitches!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.