A Roma!

wp-1462954287238.jpg

 

Ja hörrni. Jag ska få följa med Daisy Beauty-gänget till den nya konferensdestinationen MUFUCKING HELVETES JÄVLA ROM!!!!!!!!! Jag har aldrig varit där. Men har drömt om att åka så länge. Min kompis Emelie är helt besatt av den staden och har sålt in det så bra genom åren. Och äntligen ska jag få åka dit, nu på fredag!!!!!!!!!! Känner mig så himla glad och pepp! Det känns så himla lyxigt!

Vi ska få presentationer av NYX, Garnier Skin Active, L’Oréal Paris, Gloss of Sweden, nagellacksmärket L.Y.X., nya hemliga Reserol samt hårvårdsmärket Grazette of Sweden. Samt bo på femstjärniga hotellet Ambasciatori Palace Hotel, asså enda gången jag får bo femstjärnigt är på just dessa events. Det känns så oerhört lyxigt!!!! Det enda som känns tråkigt är att Kak-Marie Hermansson inte följer med denna gång, hon är min trygghet och krycka och vän i alla såna här sammanhang. Kommer sakna dig Karin. Håll koll på din snap azizam!

Eftersom att jag har oerhört dåligt med pengar kommer jag inte att shoppa nånting alls tror jag, däremot kommer jag vilja dricka mycket kaffe och vin samt äta mycket glass och se fina platser i Rom. Jag har redan frågat på Facebook och fått en miljon bra tips, men det skadar inte att fråga även här! Jag LÄR JU ha några riktiga Rom-lovers bland mina läsare? Om ni har tips på upplevelser för hjärta, själ och gom som är billiga eller gratis – dela gärna med er i kommentarsfältet!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

9 Kommentarer

 1. Asså det var *så här* nära att jag skulle åka med som EMK-represent men fick tacka nej i sista sekunden pga nytt jobb som är strikta med ledighetsansökan :CCCCC

  • Ert hotell ligger välllldigt nära där jag bodde när jag var där i oktober, finaste (och billigaste) tipset är att ta en promenad/strosa länge i Villa Borghese som bara är några minuter därifrån. SÅ FINT och italienskt af

 2. ÅH ROM. <3 Enda gången jag varit där var i mars för nio år sedan (när blev jag såhär gammal?!), då var jag för ung för både kaffe och vin och i huvudsak intresserad av allt som var gammalt och/eller dött. Mina bästa upplevelser i Rom var Villa Medici och Forum Romanum, där man kunde strosa omkring i vackra miljöer på egen hand. Mest kötid för minst profit upplevde jag att Colosseum och Vatikanen stod för (och då var jag ändå intresserad av besöka båda ställena), mycket folk som bara skulle slussas fram liksom. Utsikten från Peterskyrkans kupol var dock mäktig! Ät lite gelato åt mig också, och instagramma ALLT PLZ. *vill leva genom andra medan jag skriver uppsats*

  • Och! Kom ihåg att fråga efter studentrabatter på ev inträden etc (om du har studentleg), jag brukar alltid glömma sådant här hemma eftersom det förekommer så sällan, men jag upplever att det finns fler och större sådana rabatter utomlands. Kanske en villfarelse, vad vet jag! Men ändå.

 3. Annahita! Så avundsjuk på att du ska få åka till Rom, himla häftigt! Inte nog med att du ska till Rom utan få se olika presentationer på sminkmärken. Kunde det vara bättre!? 🙂

  Ville även säga att jag älskar din blogg, den får mig att vilja börja blogga! Har dock inte riktigt något att blogga om, vilket gör det lite svårt haha!

 4. Men HUR awesome? Ät massor av glass!

 5. Åååh, vi ses på Arlanda 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.