Nyheter från & Other Stories

20160504-20160504_100552

Hejsan stjärtblommor!

Häromsistens fick jag hem ett bud med lite nuze från & Other Stories, och jag blev verkligen en super happy camper. Jag är sen tidigare ett stort fan av deras färgkosmetik och dofter (men fortsatt skeptisk till hudvården) och därför känns det roligt som fan att nu stå på deras utskickslista!

Utskicket innehöll följande smink:
Dimple Peach Cheek & Lip Tint
Samite Russet Eye Shadow
Organza Coral Eye Shadow
Cushion Ruby Lip Pencil
Bronze Naquet Eye Pencil
Samt nagellacken Scarlet Red, Challis Gold och Selvedge Midnight

Doft:
Floral Memento Body Mist
Doftljuset Bouquet de Saison 
Havana Blues EdT

Hudvård:
Natté Anti-Stress Sleeping Mask
Perle de Coco Body Scrub

Är det nåt ni vill kika närmare på så hojta till med en request, så kan jag sno ihop något!

Självfallet har jag redan slitit ut dofterna ur sina förpackningar och spritsat loss, och haft doftljuset tänt i tid och otid. Parfymen Havana Blues är en sagolik citrusdoft, nej inte diffus citrus whateverius utan en tydlig CITRON, med sträv tobak och jasmin i botten, en jättefin ”cleansingdoft” när du har kört lite för mkt av dat heavy shit ett tag och behöver reboota näsan litegranna. Sillage är mjuk och kroppsnära och hållbarheten är väl sisådär, men det är inte direkt chockerande. Hur mycket jag än älskar mina heavy nocturnal scents så älskar jag de rena och klara dofterna, jag behöver bådadera lika mycket.

20160504-20160504_101926

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

4 Kommentarer

  1. åååh va fint det ser ut! e nyfiken på ögonskuggorna och lip & cheek-tinten!!

  2. Gärna test av sovmasken från en som alltid sover mer eller mindre dåligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.