TRE TOMMA: Det blev visst sommar?

tre tomma april

Vad fan händer, bitches? Where my man-ripping, head-boiling, beer-drinkin, self-caring, nail-polishing, purple-raining, ever-loving flottequeens at? Det känns som att det var länge sen jag skrev här. Jag saknar er! Men har haft mycket i life. Båten är i sjön. Tidal är genomlyssnat. Tentor är skrivna. Huvudvärken är borta (!). Sommaren har kommit (ja, jag tar ut det i förskott, det är en sjukdom jag har). Tre nya produkter är tömda och ska nu slängas:

  • Gilda Cosmetic Vitamin A Retinol Emulsion: En synnerligen trevlig fuktkräm som stoltserar med en av detta millenniums mest hypade hudvårdsingredienser: retinååål! Den ska innehålla nåt slags solskydd också, men det är inget som Gilda säljer in. Krämen är lite grynig i början, det är den mikroinkapslade retinolen som sen löses upp i takt med att den masseras in i fejset. Har noterat att flera andra retinolprodukter jag har hemma funkar på samma sätt. Vitamin A Retinol Emulsion ger bra med fukt utan att kännas fet, men jag känner inte att jag riktigt kan uttala mig om retinolens effekt. Ca 655 kr. *pressprov
  • LUSH The Olive Branch: Duschtvålen heter olivkvist, som ett extremt uppenbart försök att dra uppmärksamhet till faktumet att den rättvisemärkta olivoljan i denna duschgelé kommer från Sindyanna of Galilee, ett företag som ägs till stora delar av palestinska och israeliska kvinnor, och som  har som syfte att bygga relationer över världens kanske mest gränsiga gräns. Även Dr. ”Constructive capitalism” Bronner köper in sin olivolja från Sindyanna. Fint!!! Även om kapitalismen inte kan vara konstruktiv (eller jaaaa okeeej, det beror väl på vad man lägger i ordet bla bla bla, konstruktiv kan också syfta på typ… att konstruera klassklyftor och ”incitament till hårt arbete och innovation”). Men A for effort! Själva duschtvålen doftar EXTREHEEEMT gott men är oerhört odryg och väldigt lättflytande, ja alltså i princip som vatten, i konsistensen. Ca 170 kr. *pressprov
  • Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser: Öhmmm… nej? Gör nada? Bara glider runt på ett otillräckligt sätt i fejset. Kostar skitmycket pengar – slanta upp 350-400 kr, no joke – men gör bokstavligen varken från eller till? Efter nån vecka flyttade denna in i duschen, också känt som platsen dit ansiktstvättar go to die, iallafall hemma hos denna bloggare. Jobbade hårt med att ta slut på denna, eftersom att jag har en annan sjukdom som gör att jag MÅSTE ta slut på produkter, även om jag inte gillar dem. Hade kunnat ge bort den till nån annan??? Inser jag nu. *pressprov

Här nedan ser ni några bevis på att det är sommar nu. This global warming thing is so hot right now!

20160504-20160504_175008

All these Prince clips are makin me thirsty!!! *gör lemonad*

20160504-20160504_16190620160504-20160504_190535

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

  1. VARFÖR är alla duschtvålar från Lush som vatten i konsistensen?! Känns som om allt hamnar på väggen och golvet när man försöker tvåla in sig!

    Har en annan, The Comforter, vars doft är to die for (svartvinbär, mmmmmm) men det ser alltid ut som om någon har styckmördats i duschen efteråt pga den rödlila tvålen har skvätt överallt. Kul syn i ca 1 sek sen blir jag bara irriterad. Älskar Olive Branch också men är osäker på om jag ska köpa en ny när min är slut pga sämst konsisten :death:

  2. Hatar (nå, ”hatar”) Lush sedan de i sin senaste uppdatering av sortimentet yxade bort mina två absoluta favoritduschtvålar (Grass och Flying Fox) till förmån för tre stycken nya som ALLA luktar sötare än Snow Fairy. Kan inte hantera söta dofter pga de börjar lukta svettsurt på mig. Heja kroppskemin. (Och ja, Olive Branch är orimlig i sin vattnighet, trots att den i min näsa doftar medelhavssemester.)

    Apropå sjukan som gör det omöjligt att slänga produkt: min hjärna skriker alltid ”WASTE NOT WANT NOT” när jag försöker. Utslag av ha levt på close to no money under många års tid, tror jag. Och sedan tänker jag att om jag ska ägna mig åt lyxkonsumtion (alltså, allt som är utöver det som krävs för överlevnad) som ett intresse, har jag också ett ansvar att inte ta det för givet eller bete mig slösaktigt. Men gudarna ska veta att det dåliga samvetet är jävligt irriterande ibland…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.