Prince face

När vissa typer av färgstarka personer som Bowie och Prince går ur tiden svämmar internet över med folks egna tolkningar och uttryck av inspiration och kärlek. I vintras gjorde Jeffree Star en jättefin tolkning av Bowies olika make up-looks och självklart blev det en fredagsfilm av det här på bloggy.

Även nu svämmar Youtube över av sminktutorials knutna till Prince, men de allra flesta bygger enkom på färgen lila, vilket känns lite slappt, så obvious på nåt vis – det är bara att daska på MAC Heroine och kalla det för ”Prince make up tutorial” så kommer folk klicka på den. Men jag hittade en man som visade how it’s done. Han använde denna fantastiska Richard Avedon-bild som inspiration:

Prince_Avedon_1983DAT FACE. Dem eyes! Bone structure!!! All of the chest hairs!!!!!!!!!!! Gud så fin han var. Ok, tillbaka till verkligheten. Vår man heter Sydney Museau och här är klippet. Njut.

A 1000 X’s and O’s från eder trogna.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.