Monki Colour ’em Lip Pen

20160420-20160420_132231
Jag kompenserar gårdagens lyxinlägg med ett gott budgettips! Idag fick jag tag på en liten del av den nya sminkkollektionen från klädkedjan Monki. Överlag kan man ju säga att det är en extremt budgetvänlig, visuellt tilltalande men kvalitetsmässigt halvdan samling sminkgodis. Det finaste i min påse var läppkritan Colour ’em Lip Pen i totalt ljuvliga korallnyansen Hot Kiss. Den är mer lysande i verkligheten, såna där näst intill neoniga korallfärger är tyvärr totalt omöjliga att helt fånga på bild, men jag gjorde mitt bästa!

Hursomhelst. För 80 smala små kronor får du ett matt läppstift i form av en tjock krita, lätt att måla med och lätt att ha med. Den känns väldigt behaglig att bära trots att den är så matt. Nackdelen är att pigmentet är lite ojämnt och smuligt, men med den rätta snitsen kommer man över det hindret. Jag fick strimmigheten att försvinna genom att dutta lite med fingret ovanpå helt enkelt, no biggie.

Den stora fördelen med Monkis sminksortiment är att det är otroligt billigt, enormt fina ytterförpackningar och ett roligt urval av produkter för den som blir akut uttråkad av den neutrala trenden. De har roliga lösfrallor och lösnaglar också!

20160420-20160420_14565620160420-20160420_145739

Har ni testat nåt annat från Monki? Jag har kvar en highlighter, en silverglittrig eyeliner, ett läppglans och en ögonpenna att testa, om det är något intressant så dyker det upp på bloggen!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

  1. Jag har inte testat någonting än men har varit och känt lite på grejerna i min lokala butik. Jag känner mig dock så gammal så fort jag går in där och blir ensam (vilket är det vanligaste scenariot när man går dit en vardag i min lilla stad) med expediten som alltid är nyss fyllda 20 eller så . Jag får helt enkelt get over myself och gå dit och införskaffa nåt, för det ser ju otroligt lockande ut!

  2. Tack för bra inlägg! Men jag måste få skriva av mig lite: Måste ALLA kedjor göra egna produkter? HM, Lindex, Monki.. Efterfrågan kan inte vara SÅ hög. Undrar vad som händer med allt de inte får sälja. Miljöaspekten liksom. De uppfinner ju inte något nytt, utan bara redan existerande produkter med sitt eget namn på. Eller? Själv skulle jag aldrig köpa, eftersom jag tycker var och en ska göra det de är bäst på. I Monkis fall är det inte skönhetsprodukter, utan kläder. Skönhetsprodukter köper jag av de som har det som huvudsyssla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.