I reseneccessären

*Inlägget innehåller annonslänkar*

image

Saludos gatitos! Snart är det dags för mig att åka hem. Men inte ännu. Några dagar till bara. Hade inte tänkt blogga nåt alls under resan men nu sitter jag ju här på ett skruttigt wifi på en pub vid havet, så vi går igenom lite av det som finns i min neccessär tycker jag!

? En lätt löddrande rengöring från Elemis som heter Tri-enzyme Resurfacing Facial Wash. Är tokig i denna och är ledsen för att jag bara har en reseförpackning, men den finns att haffa på Skincity för en hundralapp.

? Wild Rose Beauty Elixir och Organic Facial Wipes från Neal’s Yard Remedies. Ett gött fuktpackat serum som är bra när solen gassar och saltvatten torkar ut. Doftar pelargon (!). Ansiktsservetterna är en favorit sen förr, och alla vet att det inte är en hudvårdssynd att använda såna på resande fot! Både serumet och ansiktsservetterna finns på Skincity, och det verkar vara 20% rabatt på hela Neal’s Yards sortiment!

? Eftersom att Kakan skulle få hjärtinfarkt av att läsa om att jag använt syror på solsemestern så lämnade jag syrorna hemma. Skrubbar fejset med en mekanisk skrubb från Murad; Skin Smoothing Polish. Prima vara!

? En förberedande essens från Lumene är också perfekt på solsemester – Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence hjälper huden att ta upp allt gott du smörjer på sen. Tyvärr rätt så odryg – den är nära nog helt slut och räckte knappt två månader!

? Nya solprodukter från Comfort Zone! Serien Sun Soul, med en SPF 30 och en after sun, fick hänga med, funkar över förväntan än så länge!

? The Body Shop Peppermint Refreshing Foot Spray är helt jävla oumbärlig för svullna, trötta och varma fötter. Fattade inte att jag behövde en fotspray förrän jag provade denna!

? Ett gött solstift för lilla läppen ska ju också med! Haffade en go från klassiska Piz Buin med SPF 30.

 

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

En kommentar

  1. Tips på bra essences (just hit up ebay): MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence Intense, Innisfree soybean energy essence, Hadalabo Shirojyun Brightening Lotion eller Hadalabo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion (i Japan kallas de tydligen lotions???), Primera Miracle Seed Essence.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.