TRE TOMMA: Mars

20160331-P1090048

Tjena alla coola. Jag har åkt på huvudvärken från helvetet, har varit i princip immobil i två dygn nu. Jag vaknar liksom mitt i natten av att det hugger till i bakhuvudet, kan inte duscha p.g.a. smärta och kan inte njuta av min fritid. Gick till läkaren i eftermiddags, hon kunde inte svara på vad det var och sa: ”Två alvedon var sjätte timme”. Happ. Ser fram emot framtiden, då vi kan ladda ner våra själar på microchip och sätta in dem i en ny kropp varje gång man får en krämpa. Aja. Nu ska transcendera våra kroppsliga krämpor och titta på tre tomma i Casa Whinar:

 • TonyMoly Dust and The City Clear Shield Mist köpte jag på impuls när jag var i Spanien innan jul. Det är en environmental protection-produkt, alltså inte en miljövänlig sak utan en produkt som ska skydda huden mot föroreningar, damm, smuts, etc, som torkar ut hyn och kan bidra till orenheter. Sprayen skapar en liten barriär som ska hålla huden återfuktad och ren. Det är en bra idé för att långsiktigt inkorporera i sin hudvårdsrutin, speciellt för de som bor i smutsiga stadskärnor, men då tänker jag med tonvikt på långsiktighet. Denna misten användes så gott som dagligen ovanpå sminket, i nån månad, och sen tog den slut. Ska man ha en sån här barriärprodukt kanske det är bättre att ha de aktuella ingredienserna i en hudkräm istället.
 • M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser är en ljuvlig ansiktsrengöring i mousseform, doftar så sjukt gott av mjuk apelsin och tvättar rent helt okej. Jag tyckte inte att den fick bort smink tillräckligt bra, så jag körde denna som steg två i min rengöringsrutin (efter en omgång sminkborttagning). Har skrivit om den förr, se här. *pressprov
 • Davines Naturaltech Calming Shampoo: Det här schampot ska lugna en känslig skalp. Jag använde detta när min hårbotten var som allra argast men jag märkte tyvärr inte av någon lugnande effekt alls – däremot kunde jag tvätta håret utan att situationen förvärrades, vilket ju ändå är positivt i någon mån. *pressprov

  XOXO, A
  Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
  och ge mig lite kärlek på Facebook!

5 Kommentarer

 1. Alltså oombedda råd är ju oftast…oombedda, men eftersom det här har räddat livet (nåja) på mig ett ANTAL gånger så gör jag det iallafall. Blöt en handuk, krama ur den så gott du kan och micra den typ 30 sekunder och lägg sen på huvudet. Om du inte har micro funkar även att blöta i så varmt vatten som händerna klarar av att vrida ur. Tydligen (var tvungen att googla anledning när det funkade) så är smärt- och värmereceptorerna i huvudet one and the same och kan bara processa en sak i taget där värme trumfar smärta. Min kille har nåt som heter hortons huvudvärk (vidrig grej) som typ inte går att bota med nånting förutom botox rakt in i nån nerv i huvudet, men handdukstricket hjälper till och med honom. Hoppas det kan hjälpa dig också!

  • Guuud tack!!! ❤❤❤ Uppskattar detta extremt mycket. Samt det här med Hortons huvudvärk – att din kille har det. Jag har läst om det innan och det verkar helt fruktansvärt. Hoppas att han står ut. ?

   • Alltså det var så lite så! Hoppas det funkar! Och han har som tur är en jävligt lindrig variant som kommer ett par gånger i veckan kvällstid mellan december och februari (så random sjukdom det där), men jag lider med honom när han har det. Huvudvärk är en så himla jobbig åkomma.

 2. men usch för huvudvärken, hoppas den går över snart 🙁

 3. Ber om ursäkt om jag kommer med oombedd tangentbordsdiagnostik här, men det kan röra sig om occipital neuralgi (lång text på fikonspråk här: http://www.hopkinsmedicine.org/healthlibrary/conditions/adult/nervous_system_disorders/Occipital_Neuralgia_22,OccipitalNeuralgia/ ). Är du ofta spänd i nackmuskulaturen så kan det trigga igång det hela… Hoppas det går över snart! (Tveksamt dock om alvedon hjälper mot detta, stretching och en 5-dagarskur naproxen/diklofenak might just do the trick!) Älskar din block f.ö. Stay strong!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.