Russinen ur vardagskakan, v. 12

20160322-20160322_125852

Måndag. Har två tentor och en hemtenta denna vecka. Inleder starkt med att prokrastinera genom att sminka mig i en timme och sen ta en förmiddagslur på sängen med Shima.

20160322-20160322_173830

Tisdag. Gick till plugget och skrev den första tentan. Skulle egentligen hem och fortsätta skriva på hemtentan, men tar ytterligare en go paus för att gå på pressvisning med Pür, Medik8 och Comfort Zone. Karin-joon hittade några goa läppstift.

20160323-20160323_113510
Onsdag. När man ska sitta i fem timmar och skriva tenta på 15 hp måste man sminka sig jättemycket innan. Went overboard med min bästa gelliner, det blev knöligt och kladdigt och istället för att rensa upp tog jag bara på mig glasögonen och gick. 🙂

Torsdag. När hemtentan var inlämnad och allt var klart gick jag och Eric till Cevicheria Aji y Ajo här i Hökarängen och åt. Hämtade ut ett paket från Hermès (OMG YAS). Stängde officiellt tentadelen av min hjärna för den här gången.


Fredag. Låg hemma hela dan tror jag? Kollade på de senaste avsnitten av Vinyl. Är så besatt av denna skitiga serie – skapad av Martin Scorsese, Mick Jagger och Terrence Winter. Med Bobby Cannavale i huvudrollen som en sönderknarkad men passionerad skivbolagsboss med skuldens demoner vrålandes i sitt bröst. Den här serien är så våldsamt underhållande, beroendeframkallande – perfekt eskapism för den som gillar amerikansk popkultur, sjuttiotalsmode och musikakter som David Bowie, Led Zeppelin, Alice Cooper och Velvet Underground.

Lördag. Vi åkte ut till båten för första gången i år, skrubbade lite och inventerade. Åt lunch vid vattnet, i solen. Sen åkte vi hem till två vänner på en påskmiddag som slutade svettigt framför Just Dance. Livet, hörrni!!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

3 Kommentarer

  1. Erik ser ju FETT avis ut på ditt vackra fejs. Och vem kan klandra honom.

  2. Hej !! Varje gång jag går in på din blogg tänker jag ordet whinar-republiken i mitt huvud (som i weimarrepubliken allså) hör ju hur nördigt dt låter nu när jag skivet det men ville bara berätta om detta lilla roliga tics! Te adoro förresten, besos!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.