Occhi più belli #sminksomkillarhatar

Förra året gjorde jag några inlägg om sånt jag screencappar på Instagram, det var lite kul samt nödvändigt för då kunde jag släppa löken och till slut radera bilderna från min mobil. Här får ni ett gott kurerat urval av olika ögon jag hittat på Instagram på sistone:

 

 


Mmmm…. rrrrrrrrrryser av välbehag! Gillar ni såna här inlägg? Eller känns det slappt att bara blogga om sina gamla screencaps som ligger och luktar i nån mapp på mobilen? Lemme know!

Puss!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

8 Kommentarer

  1. Nä det är väl kul att se vad andra hittat och gillar. Vill du vara lite mer interaktiv så kan du ju slänga ut ett ”Vad tycker ni?/Vilken är er favvo? Tagga mig i era versioner!” Så har du uppmanat till lite härlig kreativitet också!
    Min favvo är överst till höger om någon undrar.

  2. <3 Den turkosa mascaran!! omg vad fint. Måste se om det finns att köpa (antar pga ngn har på sig det på bild) Samt måste prova glitterliner i ögonbrynet. Ok till jobbet imorgon antar jag hehe.

  3. Jag ÄLSKAR att blogga skärmdumpar, så jag älskar när andra gör det också.

  4. den pyttelilla gudinnan

    Jag tycker den här typen av inlägg är jättekul och inspirerande!

  5. Helt klart för! Alla dessa är för övrigt amaze.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.