Söndag i sängen med Smulsex

smulis

Jag älskar tjejer från Göteborg. En av mina favoritbönor, Karin a.k.a. cyberspacestjärnan smulsex, var uppe i Stockholm i höstas och då haffade jag henne och gick ut och drack öl, delade parfym och pratade om smänk och kläder och häxeri och plugget och life. Jag fick även henne att registrera domänen smulsex.se, med förhoppningen att hon skulle förvandla den till en blogg om skönhet och whiskey (”förhoppningen”, lol det ordvalet döljer helt och hållet faktumet att jag i princip hetsade henne till att registrera en domän direkt på plats, i baren liksom). I fredags – på min födelsedag – pubbade hon det första inlägget! HURRA!

smulsex.se

 

20151128-20151128_204204

Med sig upp till den konglige rövstad hade hon två parfymer som hon tyckte att jag borde ha efter att hon hade gluttat på min profilsida på Fragrantica: Thierry Mugler Angel-flankern Taste of Fragrance (MER KAKAO! MER PATCHOULI!) och John Galliano John Galliano EdP (nåt pudrigt med iris och rökelse – very sinful). Vi satt på La Neta, hon tog fram sin schweiziska armékniv och vi började dekantera ner i små vials. Jag har kvar båda och tänker på henne varje gång jag ser dem. :love: Parfymkommunism, allt åt alla utan vederlag!

20151129-20151129_000258
Till denna bild gav jag instruktionen: ”se så häxig ut du kan”, Karin tolkar det bokstavligt och börjar sammankalla demoner.

Jag tycker så HIMLA mycket om denna quinna, hon utstrålar självkärlek, stolthet, pepp och hon är så jävla SKÖN!!! Hon är en mänsklig livsnjutare, som både skriver om när livet är skit och när man vill nypa sig själv i armen för att man är så fucking lycklig. Hon verkar leva stora delar av sitt liv naken. Hon gör egna kroppsskrubbar. Hon är en conoisseur av rökiga whiskeysorter (tyvärr odrickbart för mig, kanske måste jag åka till Gbg på brunspritkurs hos henne). Hennes hår är som ett Vattenfall Av Eld. Att träffa henne var som att återse en gammal vän, när de första tio minuternas blygsel lagt sig var det som att jag känt henne hur länge som helst. ÄLSKAR SÅNA MÄNNISKOR!!!

En bild på Smulis hår

En bild på Smulis hår. Skoja, det är det coola naturfenomenet fire falls i Yosemite National Park, men det liknar verkligen hennes hår!

Enligt sägnen rör hon också till socknens mest potenta häxbrygd: ROSLIKÖR!!!!!! Som hon gör själv! Som blir rosa! Och smakar av ros! Som man blir full av! Hoppas på recept på bloggy snart. Trots att jag fått utförliga instruktioner i sms. In på bloggen nu och hälsa henne välkommen! Hurra för Smulis!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

En kommentar

  1. UUUUH ÄLSKLING JAG ÄR TÅRÖGD!!! Saknar dig som bara fan, kom till GBG och djupdyk i blommiga drinkar och mina parfymer. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.