Sweed Lashes x Linda Hallberg

20160314-P1080922

Fan vad jag älskar detta! Två bossiga kvinnor gör bizniz ihop – driftiga och superduktiga Gabriella Elio och den extremt inspirerande Linda Hallberg har slagit sina beauty brains ihop och gjort sweet lash babies. Such bjodifol lash bebies.

Igår dök det upp en målarburk med lösögonfransar i. Jag grämde mig så sjukt mycket över att jag inte kunde gå på lanseringseventet (hade t.ex. varit gött att få äta på Yuc och klämma lite på Kenza som tydligen var där??? svimmar av kärlek) men glömde nästan bort att jag hade missat det för att jag tjöt som en gris av lycka när jag såg att jag hade fått avin. Vad ÄR det med pressutskick från Sweed? Är totalt distanslös, LOL.

20160314-P1080932

Sweed Lashes Linda Hallberg Edition är utformade på ett helt nytt sätt. Som ni ser så är det individuella fransar, fast inte bara – det finns dubbla och trippla också, i olika längder. Har aldrig sett det förr, men inser på en gång att det är jäkligt praktiskt. Ska ta ut dessa bad boys för en testrunda på stan nu på fredag, när jag fyller år! Jag ska smacka på så många som är fysiskt möjligt utan att jag tappar dem i maten. Längtar redan.

20160314-P1080931

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

8 Kommentarer

  1. Whihoo har också fått dreggla över en sån målarburk, dock var den inte adresserad till mig utan en av makeupartisterna som mitt jobb reppar. Var såå nära på att sno med mig den hem! :OMG:

  2. Reagerade typ likadant! x) Minus en tre mil lång svordomsharang över att posten bucklat till min burk (hur fan lyckas de ens..?)

  3. Vad använder du för nattkräm? Har lika fet hy som du beskriver att du har… Behöver hjälp

    • Just nu använder jag denna:

      Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream, den är lagom tjock och fuktgivande för att din hy ska vara juicy och mjuk på morgonen! Jag tycker inte längre om att använda tunna fattiga lotions bara för att jag har fet hy, så har börjat prova ut lite rikare varianter. Gillar Lumenes variant hittills!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.