Varning för H&M The New Noir :(

H&M The New Noir

Vem hade kunnat tro att nåt som doftar så fint i början, kan utvecklas till något så katastrofalt som H&M The New Noir? På pappret och i näsan verkar det bra: en enkel mix av ros, oud och sandelträ. Det KAN inte bli fel med den mixen, det fattar man ju direkt. Det kan inte heller vara en himlastormande olfaktorisk upplevelse, men det är ingen som förväntar sig det av en EdT som kostar typ 80 kr. Men om Midnight Muse var så bra så talar det ju för att även denna skulle vara fin.

Men hörrni. Det här är en ren katastrof. Jag borde få skadestånd för att ha blivit utsatt för detta, blir fan mordisk av denna skit. Den har förstört flera av mina dagar, innan jag fattade att det var den som var boven. I början doftar den fint, verkligen, men efter två-tre timmar doftar den bara av bensin, cigarettrök och migrän. Den luktar starkt, kemiskt, syntetiskt, äckligt. Det är inte heller lätt att skaka av sig, stanken letar sig in i hjärnbarken och utlöser en vidrig huvudvärk/illamående som inte går bort förrän man duschat bort lukten. Sakta men säkert inser man att det inte är influensa på gång, utan den nyköpta doften som fått en att må så dåligt. Då skriver man ett surt litet inlägg i sin blogg och avråder sina läsare ifrån inköp!

Tack för mig.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

8 Kommentarer

 1. På mig försvinner den typ bara efter några timmar, och tkr den fortsätter lukta fint. Men beror väl på ens ”naturliga dofter”, den du tyckte va divine va inte bra med min doft t.ex 🙁

 2. Hej Annahita! Jag vill tipsa dig om att Eleven.se säljer By Terry pudret (ifall du inte visste om det!). Via Mecenat får man även 11% rabatt 🙂

  Något annat jag tänkt på är min hudregim. Jag har oljig hud som lätt får problem med finnar. Jag har använt La Roche Posays produkter ett tag nu och måste säga att de båda är billiga och väldigt bra!

  Mina två favoriter är tonern (http://eu.feelunique.com/p/La-Roche-Posay-Effaclar-Clarifying-Lotion-200ml) och deras anti blemish cream (http://eu.feelunique.com/p/La-Roche-Posay-Effaclar-Duo-40ml) som är så bra! Krämen gör underverk för problemhy 🙂

  Tänkte att det är ett bra tips för dina yngre läsare som inte vill lägga dyra pengar på ansiktsprodukter men som fortfarande vill få resultat! 🙂

 3. Nu undrar jag om min huvudvärk kommer ifrån deras Cashmere Haze body mist… Har använt (och älskat!) parfymen sen du tipsade om serien så jag tänkte bunkra upp doftmässigt. Återkommer om jag faktiskt blir sjuk…

 4. Oj, kan det inte vara fel på din flaska? eller en reaktion med din hudkemi? Den beter sig inte alls så på mig. Efter 4 h sitter den fortf kvar och luktar fint på mig.

 5. dorismatilda

  Alltså jag är fortfarande kluven över den här. Köpte den för att jag sörjde att jag absolut inte hade råd att köpa Versace Oud Oriental (pour femme). Typ precis efter att jag sprayat den luktar det typ som du beskriver; kemiskt äckel. Sen doftar det trevligt och bra ett tag, innan det går tillbaka till något konstigt och unket. :>_<:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.