Söndagslista

final1457259395117.jpg

Testade lite bridal make up. ^_^;;

Här kommer en liten lista såhär på sabbat. Tänkte att det vore kul, nu när det tillkommit en hel hög nya läsare! ? Jag har gjort det till en utmaning att försöka undvika att skriva om politik eller skönhet! Haha, får se hur det går…

TRE GUILTY PLEASURES
Enkelt: George Michael, klämma finnar (SÅ guilty, SÅ pleasure!), drömmar om att bo på Östermalm.

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
För någon vecka sen, när en människa i min närhet visade sig ha hyfsat rasistiska fördomar om min pappa. Kände mig utmattad, maktlös och att livet är så jävla orättvist. Grät också lite för att jag älskar min pappa så mycket.

NÄR KAN DU VERKLIGEN, VERKLIGEN VARA DIG SJÄLV?
Bara när jag är ensam. Haha. Asså verkligen.

TRE SAKER DU AVSKYR
1.
Att känna stress och irritation för sånt som ska vara lustfyllt och roligt, t.ex. att träffa kompisar.
2. Bestick som gnisslar mot porslin.
3. Folk som säger att de har sjuk humor.

HUR VAR DU I SKOLAN?
Riktigt slapp men fick MVG i allt p.g.a. naturally gifted.

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
När jag inte har tid att varva ner. Jag kan bli helt vansinnig av att tvingas ut ur mitt hem p.g.a. olika obligations och inte har hunnit sova ut eller komma till ro innan. Vissa kan bara ”suck it up” och köra på, jag har aldrig haft den förmågan. Sen blir jag stressad av att känna stress och så blir det garanterat en dålig dag. GÖTT!

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
1.
Hollandaise.
2. Väl upplysta och välstädade hem.
3. Eftersom att sällskapsdjur juridiskt sett är saker så kan jag säga att jag älskar jag våra katter.

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
De som känner mig personligen uppfattar mig kanske som snäll, reserverad och kärleksfull. De som inte känner mig personligen tror jag uppfattar mig som röjig, framåt och extremt självsäker.

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Besvärlig och tvär, kan aldrig bara chilla utan måste se problem i allt, otålig, älskar mycket och djupt. Lättrörd. Låter som ett stjärntecken, detta.

Guess my zodiac.

Guess my zodiac.

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM.
När jag tar på mig mitt mingelfejs och tar ansvaret för att alla i sällskapet ska känna sig sedda och må bra och komma in i alla konversationer. Som nån slags oavlönad programledare i livet. Inget manus, inget arvode, inga specificerade arbetstider – bara trivselansvarig. Inte undra på att socialt umgänge tröttar ut en.

TRE OTIPPADE SAKER OM DIG.
1.
Det är väl ändå hyfsat otippat att jag gärna bor på Östermalm? Jag vet inte, jag är bara sugen på att flytta, till NÅT ANNAT. Jag älskar Hökarängen så himla mycket, har alltid trivts så bra här, men lägenheten har aldrig riktigt känts som hemma och jag börjar mer och mer vilja flytta på allvar. Och om jag får drömma så bor jag där jag har gångavstånd till allt p.g.a har extremt låg tolerans för kollektivtrafiken. Och det finns fina bostäder på Östermalm, så there you have it!
2. Otippad sak nummer två tycker jag är min ålder. INGEN jag träffar, som inte redan känner till min ålder, verkar tro att jag närmar mig tretti. De flesta gissar på runt 23-25 år (?), men för nåt år sen var det nån som frågade när jag kommer bli myndig, asså COME ON???????+ Hon som frågade hade dessutom precis fyllt 18 år själv, hon hade verkligen noll koll, haha. Jag ba ”Gumman det är ett decennium sen jag blev myndig” – kände mig så mäktig då?
3. Jag är inte vegan. Eller ens vegetarian. Jag tror att många förutsätter att jag är det, men jag äter faktiskt kött ibland. Anledningen är jag under många år haft problem med aptiten och är extremt liten i maten, jag antar att det beror på stress, och jag har lärt mig den hårda vägen att om jag försöker upprätthålla en vegetarisk eller vegansk kost i såna perioder så går jag under. Jag återkommer om detta när mitt fysiska väsen är i harmoni igen!

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
Nyduschad, nytvättade kläder, nystädat hem, mätt och belåten och foundation on fleek. När jag tänker på min bröllopsoutfit! Fy fan, kommer vara vackrast i stan. Helt säkert!

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Igår kväll när jag skypeade med min älskade vän Ellen som bor i Paris. Jag skrattade så högt att jag tror att jag spräckte ett blodkärl.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER
Om jag kommer ta min examen nästa år, enligt planen, eller om jag – min vana trogen – kommer förstöra det också för att annat stjäl min tid, t.ex. jobb, blogg och utmattning.

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR.
1. Att bli av med jobbet.
2. Att mina föräldrar blir gamla.
3. Saker i vattnet som rör vid mina fötter när jag simmar.

Den lille lista är snodd fra Jeanette Öhman, fint.

Ha en god och icke-produktiv söndag!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

8 Kommentarer

 1. Jenny lindhagen

  Alltså tkr du låter som jag och jag är oxe, men har ascendent i jungfru och därav extra emo och mkt

 2. Men gud ja när folk säger att de har sjuk humor. Då vet man att de är garanterat tråkiga och saknar finess.

 3. Cusp fisk/vädur gissar jag på! Alternativt fisk med ascendent i eldtecken. :’)

 4. Hehehe, xtra mkt igenkänning på kärleken till välupplysta hem och hatet mot den så kallade sjuka humorn, samt den oavlönade civila programledaren!
  <3 till dig och din blogg

 5. Oavlönad programledaren! Gud vad jag älskade din beskrivning av detta tvångsmässiga beteende man kan ha som *trevlig* person. Ofta tänker jag innan, ”nääe, nu ska jag chilla och så får någon annan driva samtalet” men lik förbannat sitter jag där och håller intervjuer en kvart senare.

 6. vad jobbar du med undrar jag? 🙂

 7. Skrattade högt så mycket när jag läst den här listan + relaterade en hel del. Du är grym!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.