Look ma, I made it!

tidningen fs
Denna lilla lokalpatriot och Hökarängsälskare blev nyligen intervjuad av Tidningen Farsta/Sköndal! ❤ Det var läskigt att läsa en sån här intervju, jag tycker att jag framstår som en helt annan person men Eric ba ”Nä det där var väl inga konstigheter?”… haha! Jag och fina reporten Linn tjötade om killar och smink och feminism och ut kom denna mysiga – men HÅRT redigerade – intervju med yrs trooly. Jag är livrädd för att bli feltolkad eller missförstådd, men jag får bara släppa taget I guess! Så extremt weird att se sig själv i en sån här kontext. ⁉⁉⁉

Extra plus att katten Isak, a.k.a. Mr. Baby, och hunden Prinsessa (som bott hos oss under hela februari) fick vara med och bli lokaltjändisar på ett hörn.

Läs: ”Många feminister tycker att det är banalt att nagellack skulle vara feministiskt”.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

9 Kommentarer

 1. Vad roligt, grattis!! Dom säger ju att det är svårast att lyckas på hemmaplanen så nu har du gjort det också 🙂

 2. Hur ballt som helst! 😀 😀 😀 😀

  Men… Ska man verkligen ha parfymer stående framme i ljuset? Påverkas de inte negativt av ljus (och värme)?

 3. Åh vad roligt!! 😀 Tyckte du framstod som väldigt vis och snäll! – precis som du gör i bloggen.

 4. Grattis! Tyckte det var en fin lite blänkare!

  Jag har ett litet önskemål för när du har tid. Jag har på senaste tiden blivit
  b-e-s-a-t-t av parfymer och dofter. Surfar runt i timmar på fragrantica, kollar noter och sätter tusen dofter i ”I want” kategorin. Insåg i samma svep att man kan gå in på NK, Kicks, Åhlens, Sephora m.m och be om prover och få massa dyrbara droppar gratis? Varför berättade ingen detta för mig? Haffade nyss 15 ml Robert Piguet ”Visa” för 200 kronor på tradera med (känns lite som en uppdressad silkesblus ”Angel” drickandes päronvin)! :hearteyes:

  Okej spårar nu, men anledningen till att jag blivit så intresserad är på grund av de fantastiska bloggarna som finns här ute i cyberspace, däribland din! Skulle vara roligt om du ville blogga lite mer om parfymer, kanske gå igenom din och Eriks samling lite? Kanske en liten video, om det inte känns pinigt? Eller lite parfymråd för oss besatta noviser?
  Tack för en superfin blogg! <3

 5. Grattis till tidningsartikeln i lokaltidningen här i grannskapet.
  Öppnade ögonen för din trevliga blogg.
  Önskar all lycka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.