TRE TOMMA: Skitmånaden februari

20160228-P1080834

Denna kategori gillar jag p.g.a. detta: hamnar en produkt i ett inlägg som enbart går ut på att jag har använt den tills den är slut, så betyder det att produkten uppnått nån slags nivå. Idag är sista dagen i denna utpräglat pissiga skitmånad. Alla hatar februari. Men nu är den över, och här är månadens utvalda skörd:

  • Medik8 Hydr8 Day 360: En av de bästa fuktkrämerna jag testat, hands down, också en av de dyraste (SORRY!!!!!!). På Hudoteket får en betala 750 goa kronor för att få hem denna, och ja, det är tyvärr överjävla dyrt. Men, som vi flottisar vet, är det alltid en utmaning att hitta en bra fuktkräm och denna, precis som Mario Badescu Oil Free Moisturizer SPF 30, gör jobbet utan att lämna en äcklig hinna av flötigt fett. Denna, precis som MB-krämen, ger ordentligt med fukt i en rik formula, med solskyddsfaktor 30 (obligatoriskt, det vet ni vid det här laget), utan tillsatt doft eller konstiga krusiduller eller underliga ekoingredienser. Den bara gör sitt jobb så jävla bra. *pressprov
  • Urban Decay De-Slick Makeup Setting Spray: Jag vet faktiskt inte om denna haft någon annan effekt än att få bort den ”pudriga looken” som uppstår när en… tja, använder puder??? Och om en gillar att få smutsiga fingeravtryck på sina grejer är det gött med denna, för flaskan är klädd i nåt slags silikonmaterial som gör att exakt allt fastnar. Parentes, jag vet. Men effekten uteblir oavsett. Då kan en lika gärna använda vilken annan spray som helst, så länge den inte innehåller typ glycerin eller nåt annat ”fuktgivande” (= flottfest). Folk säger att de inte sminkar sig utan denna men jag vete fan. En axelryckning. Spara dina slantar, I say. Den var absolut inte dålig, men den gjorde nog inte så stor skillnad som dess pris motiverar.
  • Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Crayon Eyeliner i nyansen Blacquer: SPARA INTE DINA SLANTAR!!!!! Svindyr, kostar typ 250 kr, vilket är perverst mycket pengar för en svart ögonpenna. Men vilken penna sen! Svärtan, djupet, hållbarheten, krämigheten, åh! Allt är perfekt. Utom priset. Har nämnt den förut, här. Jag tror att jag eventuellt kan ha hittat en dupe till en tredjedel av priset, men jag tänker hålla på den ett tag till för att vara säker på att den håller måttet. *pressprov

Gött! Nu när jag har bloggat om dessa kan jag äntligen slänga de tomma kadavren och gå vidare med mitt liv. Välkomnar mars, också känd som FÖDELSEDAGSMÅNAD och VÅRMÅNAD, med hela mitt hjärta.

Välkommen, mars! *offrar en get, gnider in mig i lera och dansar i månens sken tills aina tar mig*

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

2 Kommentarer

  1. ja marc jacobs-pennan är riktigt go, har den också! föredrar dock skarpa eyelinervingar framför en sotad/mjukare look och tycker att pennans spets är lite för trubbig för att få till vingarna, och den är även för mjuk för att det ska funka att använda vässaren som sitter i pennans andra ände. såg dock att det kommit en ny version av den här pennan fast med smalare spets (fineliner tror jag de kallar den) så funderar på att haffa den också! om de har fixat det enda jag inte gillade med föregångaren liksom. köpte dock nyss eye do liquid eyeliner från eyeko, även den penna fast med sån där tuschpennespets, och den är också sådär riktigt kolsvart, plus smidig att använda, och den håller bra. kostade 170 pix så något billigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.