BitchBalm by Lipgloss Bitch

Här ska ni få ena riktig goa tips inför helgens hångelfester. Vår kära Helena, a.k.a. Lipgloss Bitch, har gjort ett eget läppbalsam och en läppskrubb!

image

Läppbalsam, 59 kr:
”BitchBalm by LipGloss Bitch är ett naturligt läppbalsam med 98% ekologiskt innehåll. Kommer i klassiskt ’stick’ och doftar körsbär.”

 

image

Läppskrubb, 139 kr:
”En naturlig sockerskrubb med 98% ekologiskt innehåll. Används 1-2 ggr i veckan, eller vid behov, för att hålla läpparna mjuka och fnasfria. Har en fräsch doft av söt mint.”

Har såklart testat redan och kan inte bestämma mig för vilken jag gillar mest. Läppbalsamet doftar körsbär. ? Skrubben doftar mint. ? Och är ätbar. Har noterat att vissa personer har en pervers böjelse för allt som doftar syntetiskt av körsbär och jag kan meddela er att ni kommer gå igång på detta läppbalsam!! Era sjuka jävlar. Skoja, jag är precis som ni!!

Nä. Om man ska vara seriös också. Det här är skitfina produkter. Jag satt och drack öl med Helena och fina Emilie på Sminkism och hade ett fnasigt brunt läppstift som inte direkt gjorde världen till en bättre plats om en säger (Too Faced Melted Chocolate, som jag verkligen ville tycka om, men mer om det en annan gång). Helena räckte fram dessa och jag bokstavligen RUSADE till toan för att skrubba bort de bruna smulorna (eh…) och smörja in med nåt fint. Kvar var fnasfria, mjuka och jävligt juicy läppar. Det var livskvalitet right thurr, det är bara att konstatera. ???

Finns endast att haffa på Helenas blogg!

 

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

En kommentar

  1. Hmm, kände mig övertygad tills du skrev att masken fastnar i porerna.. Inte en önskvärd effekt.. Och till ett något saftigt pris.. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.