Guerlain La Petite Robe Noir Nail Colour – Pink Tie

2016-02-15-06.17.13-2.jpg.jpg

Åh. Pissiga jävla februarimåndagsmorgon… Vi lyxar lite, tycker jag. Och är inte Guerlain typ det lyxigaste man kan hitta i ”vanliga” sminkdiskar? De har en ny kollektion av läppstift och nagellack som är doftsatta med deras bestseller La Petite Robe Noire. Det är inte livsavgörande – men rätt så lylligt ändå! Speciellt med tanke på att LPRN är en otroligt fin doft.
Guerlain LPRN
Nyansen Pink tie är högpigmenterat så ett lager räcker egentligen, lättmålat som fan med tanke på den fina platta rundskurna borsten och har riktigt bra glans i sig själv. Av vana kör jag ändå med överlack efteråt så jag kan inte uttala mig om hållbarhet på lacket (finns det någon som fortfarande inte använder överlack tho?), men min manikyr höll sig iallafall snygg i en vecka!

wp-1455513182203.jpg
2016-02-15-06.17.25-3.jpg.jpg

 

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för produkten med egna medel,  men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part. 

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.