Clarins-kvinnan ???

wp-1455510897874.jpg

Okej, ingen skugga skall falla pĂ„ Clarins för detta, men faktum Ă€r att allt de gör Ă€r smink som killar _Ă€lskar_. Ljuva, frĂ€scha, naturliga toner. En kĂ€nsla av vacker hy och yogamuskler, örtte istĂ€llet för kaffe, charmanta kvinnor och cool girls som har kontroll över sin tillvaro och absolut inte drar sig med osunda laster. Det senare kan eventuellt kĂ€nnas nĂ„got konstruerat frĂ„n min sida eftersom att Clarins Ă€r 100% franskt och vi alla vet att fransosers liv Ă€r fullkomligt nedlusade av osunda laster! Kanske försöker fransyskor upprĂ€tthĂ„lla myten om sig sjĂ€lva som rödvinsdrickande, storrökande och hĂ„rt arbetande karriĂ€rister, som trots allt detta lyckas se sĂ„ jĂ€vla frĂ€scha ut. ?âšȘ? Kanske gör de just detta genom Clarins image. Kanske Ă€r Clarins-kvinnan tysk innerst inne. Oj vad detta inlĂ€gg Ă€r pepprat med nyklassiska fördomar om olika europeiska folk. Och oj vad jag Ă€lskar allt jag provat frĂ„n Clarins.

Nyss fick jag hem ett pressutskick med lite vĂ„rnyheter som ska ut i butik nĂ€sta vecka. En BB-cream, tvĂ„ lĂ€ppstift och en krĂ€mskugga. Rev genast upp alla förpackningar och provade allt pĂ„ en gĂ„ng! Är ingen Clarins-kvinna, uppenbarligen, jag har ingen sjĂ€lvkontroll.

 • Clarins BB Skin Detox Fluid SPF 25 (ca. 295 kr) har allt jag vill ha i en BB-cream; lĂ€tt som en smekning, oljefri, lagom tĂ€ckning som definitivt dĂ€mpar rodnad och som gör att hyn ser riktigt juicy och plump ut, samt stadig solskyddsfaktor. Men det Ă€r nĂ€stan sĂ„ att jag gillar förpackningen allra bĂ€st, jag ÄLSKAR sĂ„na dĂ€r som ser ut som en vanlig tub men döljer en pump under locket! Om en produkt Ă€r förpackad pĂ„ detta sĂ€tt blir jag DIREKT mer positivt instĂ€lld. ? Nyansen 00 Fair passar mig ovĂ€ntat bra sĂ„ detta kommer bli en trogen vĂ€n till fejset i vĂ„r.
 • Clarins Joli Rouge Brillant (ca 255 kr) Ă€lskar jag sen tidigare. PĂ„ Clarins presentation under DBLondon delade de ut sĂ„na och jag fick dĂ„ nyansen 24 Watermelon och föll direkt – glassigt, fyllig fĂ€rg, lĂ€tt att applicera, bra hylsa, bara en ren njutning att anvĂ€nda. Det Ă€r ett lĂ€ppstift som Ă€r office appropriate och manskompatibelt – det ser frĂ€scht och fint ut och ibland Ă€r det faktiskt det enda en vill ha (Ă€ven om en vanligtvis kanske dras till mörkbrunt och typ lila). Nu fick jag hem nyansen 20 Coral tulip och jag tycker om den lika mycket.
 • Clarins Rouge Eclat (ca 270 kr) Ă€r mer pigmenterat och matt och dĂ€rför Ă€r det per definition mindre manskompatibelt Ă€n ovanstĂ„ende. Jag har nyansen 24 Pink cherry och inser att jag inte har nĂ„got liknande hemma. Jag har bara massa röda, knallrosa, lila och bruna lĂ€ppstift med svinhöga pigment, och ja det Ă€r vĂ€l dags att Ă€ven jag provar lite mer lĂ€ttburna saker nĂ€r det Ă€r dags för lĂ€ppstift? Trots att Rouge Eclat Ă€r ganska pigmenterat och innehĂ„ller en gnutta skimmer sĂ„ kĂ€nns det knappt pĂ„ lĂ€pparna. MVG! Eller A! Eller 5! Eller vad fan Ă€r högsta betyg i skolan nuförtiden? JĂ€vla Jan Björklund. Även min skönhetsblogg ska du förstöra.
 • Clarins Ombre Iridescente (ca 235 kr) Ă€r krĂ€mskuggor som ska kunna appliceras med fingret, helt utan verktyg och avancerade blending skills. Jag hĂ„ller faktiskt med om vad som stĂ„r i pressmaterialet: ”super soft, simple and comfortable”. Jag duttade pĂ„ lite 05 Silver pink pĂ„ ögonlocken och försökte inte blenda och hĂ„lla pĂ„ alltför mkt. Det ser fint ut Ă€ndĂ„! Nu hoppas jag pĂ„ att ögonskuggan inte gĂ„r all creasy över ögonlocken om nĂ„gra timmar, vi fĂ„r se hur det gĂ„r!

wp-1455510897875.jpg

Detta inlÀgg innehÄller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för produkten med egna medel,  men Äsikterna Àr helt och fullt mina egna och pÄverkas inte av tredje part. 

XOXO, A
Följ WHINAR.se pĂ„ Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kÀrlek pÄ Facebook!

 

12 Kommentarer

 1. ”Yogamuskler” Ă€r sĂ„ fucking on point these days, och hĂ„ller verkligen med om din analys av Clarins-kvinnan. Jag Ă€r dessvĂ€rre nere i det trĂ€sket och plaskar nu och blev typ sugen pĂ„ alla produkter du listade. Inget fel i det, men jag vill vidare liksom, kĂ€nns som att det blir destruktivt i lĂ€ngden. Vad jag dock mest vill ha Ă€r den dĂ€r tjusigt mĂ„lade munnen pĂ„ bilden, hur fet var inte den?

  • Fast jag tycker att det Ă€r ett underbart trĂ€sk att vara i! ? Högkvalitativt smink utan krusiduller, hudvĂ„rd som fungerar. Fransk flĂ€rd. Du ser ut som dig sjĂ€lv, fast frĂ€schare. Det Ă€r ocksĂ„ mkt power i det! Tycker jag iallafall.

   PS. Munnen pÄ bilden Àr ba den tjusiga Clarins-kvinnan i pressmaterialet som jag smetat lite Joli Rouge Brillant pÄ! ?

 2. haha sĂ„ sant detta med att det Ă€r smink som killar Ă€lskar. men ja hĂ„ller med, har gillat typ allt jag provat frĂ„n clarins. gillar ocksĂ„ joli rouge-lĂ€ppstiften, tycker de Ă€r goa nu pĂ„ vintern nĂ€r man Ă€r extra torr och fnasig, vĂ€dligt Ă„terfuktande. deras instant light lip perfector Ă€r för övrigt det enda lĂ€ppglans jag brukar anvĂ€nda, sĂ„ hĂ€rlig konsistens och doft. ögonskuggan lĂ„ter ju trevlig, men kanske lite saftigt med över tvĂ„hundra för en enda nyans…

  • Ja alla ögonskuggor över 200 kr Ă€r att betrakta som en ren lyxvara (om inte alla ögonskuggor Ă€r det alltsĂ„). DĂ€remot tycker jag att denna produkt, precis som Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Crayon, definitivt kan vara vĂ€rt all the pretty pennies, eftersom att det Ă€r en trofast vardagshjĂ€lte som ska stĂ€lla upp varenda jĂ€vla dag, genom alla Ă„rstider, vid alla tillfĂ€llen. Det Ă€r lite som med ett par riktigt bra jeans. De Ă€r svindyra i inköp men kostnad per anvĂ€ndning Ă€r mkt lĂ€gre Ă€n billig skit som gĂ„r sönder efter en sĂ€song.

 3. Det bÀsta med det den hÀr typen av kvinna Àr ju att folk tror man Àr i kontroll nÀr man i sjÀlva verket Àr bindgalen.
  Man kommer undan med sÄ mycket!
  bĂ€st ju! Älskar clarins.

 4. Eftersom jag lovat mig sjĂ€lv att bli bĂ€ttre pĂ„ att sĂ€ga nĂ€r andra kvinnor Ă€r fantastiska och inte bara tĂ€nka det: DU ÄR FANTASTISK!! Älskar din blogg och ditt sprĂ„k, min hjĂ€rna ba tindrar med ögonen och njuter. Tack för att du gör mina dagar bĂ€ttre och lĂ€r mig sĂ„ mycket <3

  • Jag bugar mig allra djupast och ödmjukast för dina söta ord!!! Jag Ă€r jĂ€ttedĂ„lig pĂ„ att svara pĂ„ sĂ„na hĂ€r fantastiska komplimanger, vet inte vad jag ska sĂ€ga annat Ă€n TACK!!!! ??

 5. Om en som jag har ganska blek hy med gula undertoner (ljust olivfÀrgad), tror du att den ljusaste nyansen av Clarins BB Skin dÄ kan passa mig? FörstÄr att det kanske Àr svÄrt att svara pÄ utan att se men frÄgar ÀndÄ.
  🙂

 6. Hej! Jag vet inte om du har fĂ„tt den hĂ€r frĂ„gan förut men kör pĂ„ ba. Älskar ju dina inlĂ€gg om smink som killar hatar, undrar dĂ€rför om du har tĂ€nkt pĂ„ att göra ett knĂ€ck pĂ„ dofter/parfymer som killar hatar? Det vore roligt! Kom att tĂ€nka pĂ„ detta nĂ€r jag av nĂ„gon anledning började tĂ€nka pĂ„ en kille jag var dödskĂ€r i för (herregu) tio Ă„r sedan. Jag var 21, deprimerad, osĂ€ker osv. Han var Ă„tta Ă„r Ă€ldre, och deprimerad. Han var heller inte kĂ€r i mig men kunde Ă€ndĂ„ sĂ€ga saker som att vi var soulmates osv, det gick bra att ligga med mig ibland ocksĂ„. Alla fall. Första gĂ„ngen vi trĂ€ffades irl, efter lĂ„ng tids chattande pĂ„ Skunk, var underbar, ronantiskt tyckte lilla jag, vi lĂ„g med varandra osv, jag blev sĂ„ in i helvete kĂ€r. Han Ă„kte hem till sig dagen efter och pĂ„ chatten kommer det hĂ€r: ”du förresten, den dĂ€r parfymen du har, vad Ă€r det för nĂ„got?” Jag ba ÅH HAN ÄLSKAR MIN DOFT JAG ÄR EN KVINNA SOM LÄMNAR AVTRYCK, typ. Och svarade ”Calvin Klein Euphoria!”, vĂ€ntade pĂ„ komplimang men fick detta: ”den passar dig inte.” HĂ€pp.

  Ja, det var en lÄng anekdot, förlÄt för det. Blev bara sÄ rasande nÀr jag tÀnkte pÄ hela historien.

  P.S. Har du hört att de pratar fint om dig i avsnitt fem av Nord & Francke? D.S.

  Love u

 7. Ahhh, sĂ„ himla bra/dĂ„ligt att du hypear vissa Clarins-produkter nu nĂ€r jag fick detta mail ikvĂ€ll frĂ„n Eleven med erbjudandet ”Just nu har vi 20% rabatt pĂ„ allt frĂ„n Clarins! GĂ€ller t.o.m. 19/2” + Ă€ven ”20% rabatt pĂ„ allt frĂ„n Mario Badescu t.o.m. 19/2” jag hittade det mĂ€rket via dig!

  Dumt pga borde inte spendera mera pengar innan lön pga lagt 4000 pÄ hudvÄrd denna mÄnaden och har rÀtt fullt i badrummet nu med nya produkter jag bara hunnit pröva nÄgon gÄng. Men lockande, vore kul.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.