TRE TOMMA: Januari

Här är årets första skörd av saker jag använt till sista droppen! Inget sexigt, utan mest rengöring i olika former. Eller rengöring är väl iofs jättesexigt! Speciellt om ni tänker på att jag är butt naked när jag använder duschkrämen! ? Ooooookej stryk de där sista två, URFÅNIGA meningarna.

 • Gilda Cosmetic Organic Micellar Cleansing Water: Denna är effektiv men svider tyvärr rätt rejält i mina ögon på sistone. Trots det har jag använt den för att jag gillar att det går så fort att få bort sminket, men inser att det inte är hållbart. *pressprov

 • Apoliva Handtvål: Vi i Casa Whinar har på nån månad pumpat oss igenom tre förpackningar av de nya handtvålarna från Apotekets egna märke Apoliva. De är alltså inte särskilt dryga. Jag var superpepp på att prova dem för att de har lite annorlunda doftsättning, men jag förväntade mig nog för mkt av en handtvål. De doftar fräscht och rent allihopa, men är ingen olfaktorisk sensation liksom. Helt absurt av mig att förvänta mig det!!! Är medveten om detta. Haha. *pressprov

 • Palmolive Naturals Black Orchid and Moisturising Milk Duschtvål: Vi har använt den här i flera år och jag är fullkomligt förälskad i doften. Finns inget särkilt att säga om den. Doftar svingott. Du blir ren. Den finns överallt. Tjöp för tretti spänn.

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för produkten med egna medel,  men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

 

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

6 Kommentarer

 1. Palmolive naturals med orkidén alltså mhmm! Älskar den!

 2. Hallåja! Det här har inget med ditt inlägg att göra, men jag ska till new york snart och vill spendera mina slantar på att köpa bra bassmink! :hearteyes:
  Vill definitivt köpa en bra ögonskuggspalett med både matta och glittriga nudefärger. Har du några tips eller några måsten jag borde köpa?
  Bästa bloggen btw!!! :kiss: ❗ <3

  • HEJ! Jag har definitivt ett tips! För neutrala matta färger har jag en go to som jag tycker att alla borde ha egentligen:

   Too Faced Natural Matte är så sjukt bra på alla sätt; den är lagom omfattande, alla färgerna är bärbara och skiljer sig ifrån varandra. Vissa paletter har ju en eller flera färger som inte är så roliga, eller är för lika varandra. Så är inte fallet här. Bra pigment, lättanvända.

   Om du vill ha en med både glittriga och matta så rekommenderar jag någon av Naked-paletterna från Urban Decay! Jag har palett nr. 2 och älskar den, jag använder den jämt! Den är mer seriös, har massvis med färger, varav vissa är matta, andra skimriga, och några glittriga.

   Bon voyage! :*

 3. Haj! Jag funderar på att kanske shoppa loss lite på miin-cosmetics.com, har du någon erfarenhet av att näthandla därifrån? Vet du om det är tryggt och säkert?

  Tack på förhand!

  • Hej! Jag har faktiskt ingen koll på deras webbshop, men jag har en bra magkänsla. Jag handlade ju i deras butik i BCN förra året och har inget annat än goda ord att säga om dem. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.