H&M Midnight Muse

image

Jag har sÄ sjukt svÄrt för att impulsköpa saker nuförtiden, det ger mig grov Ängest. DÀrför kÀnns det ÀndÄ gött att fÄ köpa nÄt en gÄtt och kollat pÄ ett bra tag, som t.ex. tvÄ godingar frÄn doftserien Midnight Muse frÄn H&M. Det kÀnns inte som ett impulsköp dÄ? Aja whatever.

image

Midnight Muse bygger pÄ mysk, massa vanilj, samt patchouli och ambra och Àr faktiskt extremt fin! DuschkrÀmen kostar 39 kr och parfymen 79 kr! Det Àr inget att tjafsa om.

Nu ska jag bara försöka hinna haffa doften The New Noir innan den slutar sÀljas. Ros, oud och sandeltrÀ Àr en för jÀvla hipp kombination, meeeeeen jag Àlskar det! Jag kanske fÄr se till att haffa den efter att jag har skrivit dagens feta tenta! Wish me luck.

XOXO, A
Följ WHINAR.se pĂ„ Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kÀrlek pÄ Facebook!

 

En kommentar

  1. Hörru, tack för att du tipsade om den hĂ€r parfymen! Köpte den för nĂ„gon mĂ„nad sedan nĂ€r jag hittade TVÅ HUNDRA kronor i plĂ„nboken som jag hade glömt bort att jag hade (Ă€lskar nĂ€r sĂ„nt hĂ€nder!) och knallade in pĂ„ HM för att göra slut pĂ„ dem direkt, och pĂ„mindes om att du tipsat om den. KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET, Ă€lskar den fortfarande. För mig pĂ„minner den om en mindre intensiv och grov Alien, en parfym jag brukade Ă€lska i min tonĂ„r men idag Ă€r lite för mesig för.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.