Den perfekta klänningen

Processed with VSCO with hb1 preset

Igår levererades det som sannolikt kommer att bli min brudklänning, och även skorna. Jag kände mig så perverst pepp på att öppna och prova och när jag väl såg mig själv i spegeln… Ja, det kom tårar. Tårar! För att jag blev rörd, ja till och med överväldigad – av min egen skönhet – så till den milda grad, att det kom tårar. Annars då?

Klänningen är perfekt. Skorna är perfekta. Allt är perfekt. Jag haffade rubbet på Asos rea, det kostade mig totalt typ 620 kr. Allt satt som en smäck och var på pricken EXAKT det jag sökte efter. Att det kan få vara så enkelt! Jag vågar såklart inte visa hela klänningen, känner mig lite vidskeplig, men man får teasa litegrann. Nu återstår bara ordentliga inbjudningar, sprit, blommor, Erics kostym och skor, hår/smink/naglar/behandlingar, glas och porslin, och ja, att betala allt såklart…

Processed with VSCO

Processed with VSCO

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

9 Kommentarer

 1. Åhh! Ser fram emot att se bilder

 2. Maj gawd, vill ju se <3 blir så otroligt nyfiken. Älskar skorna, de ser helt fantastiska ut <3 <3

 3. Nnnngggggfhhh jag blir så nyfiken. Men vad kul att du blev så nöjd på första!

 4. Hej!
  Tror kanske att vi har lite likadan hudtyp(?) och hoppas i alla fall att du kan ge några tips. Sen jag slutade med p-piller (som jag började på pga acne) har jag fått tillbaka lite finnar och acne här och där. Ofta några enstaka, men jobbiga, på kinderna. Sen så definierar jag själv min hy som fet/blandhy, men blir torr ganska snabbt efter att jag tvättat ansiktet och har på senaste känt mig extra torr och t.o.m. flagnat (speciellt när jag ska sminka mig)! Hjälp! Vilken ansiktsrengöring borde jag använda och vad kan jag göra för att inte flagna under sminket?
  Hoppas du kan hjälpa!
  xoxo Cecilia

  • måste slinka in med ett tips: caroline hirons ”acne cheat sheet” där du hittar massa bra, hjälpfull information! t.ex. att våga använda ansiktsoljor trots acne…det har gjort susen för mig eftersom en uttorkad hud ofta resulterar i MER finnar pga upprörd hud som producerar med fett för att kompensera torrheten. lycka till!

 5. Alltså wow skorna ser ju mkt lovande ut!

 6. Kan inte annat än att hålla med föregående kommentarer, det lilla som syns av skorna ser ju fantastiskt ut! Ser så mkt fram emot att få se bilder :))
  Din blogg är verkligen en av de bästa på internet, älskar blandningen mellan beauty och annat!

 7. Jag ska också gifta mig, lika med så himla pepp på läsa allt som har med bröllopssmink och dylikt att göra!

 8. SÅ NYFIKEN! Har du smycken också, eller kör du utan?

  Satt och googlade klänningar igår, har nästan bestämt mig (är så dålig. har ingen ring än pga veligast i världen). Inbjudningar och ställe har vi fixat, inbjudningarna gjorde jag själv och tryckte på vistaprint, väldigt prisvärt – holla at your girl om du vill ha hjälp – och stället är en grym gård utanför Malmö, jävla skåneidyll så man dör, perfekt för två skåningar in löv.

  mvh din fellow bridezilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.