Vinnaren i unna sig-tävlingen!

Hörrni. Först vill jag bara säga; vilken extremt stor respons jag fick på mitt förra inlägg. Inlägget verkar ha delats 550 ggr på Facebook och har mer än 4000 visningar på mindre än ett dygn. Jag har fått så extremt mycket fina meddelanden och kommentarer och ja, jag är blown away helt enkelt. Från djupet av mitt hjärta, tack. Så himla mycket tack! smilies

Meeeeen detta inlägg ska ju inte handla om mig! Nu är det någon annans tur att glänsa lite! Över nyår hade jag ju en tävling på Instagram, där vinsten bestod av ett riktigt gott serum från Gilda Cosmetic, nämligen Vitamin C Super Serum (värde 695 kr!!!). Vinnaren är:

Hurra för @verawinkelslip och hennes eminenta unna-skills! Jag känner verkligen en känsla av zen i hela kröppa av detta. Man ba skiter i allt vad nyår heter och gör det man vill istället.

YASMaila mig din adress så kommer det ett riktigt lyxigt c-vitaminserum hem till dig på posten. Och stor tack till alla ni andra som tävlade! Ni är bäst! Nästa tävling kommer äga rum i kommentarsfältet, så även de som inte har t.ex. Instagram kan var med.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.