Tävling! Unna dig! Vinn Gilda Cosmetic Vitamin C Super Serum

tävling gilda

Nu är det dags för en tävling igen! Även denna gång består vinsten av pressprov jag har dubletter av, och även denna gång är det en produkt jag själv tokgillar! Men såhär är det va; mitt i vintern kan en behöva hjälp med lite glow och då kommer Gilda Cosmetic Vitamin C Super Serum synnerligen väl till pass. Serumet är oljefritt och vattenfritt och packat med en form av c-vitamin som huden faktiskt absorberar ordenligt. C-vitaminet hjälper till att minska ojämn pigmentering, vilket är awesome om en t.ex. slarvat med solskydd eller har gamla acneärr!

Jag hade RÄTT SÅ SVÅRT för att komma på hur jag skulle utforma tävlingen, men som tur är så finns Viola som kan komma med bra idéer när ens egna cerebrum är helt tomt (tack gumman!). Here goes:

  1. Ta en bild på dig själv i ultimat pamper mode.
  2. Lägg upp den på Instagram med en bildtext som innehåller en beskrivning av äkta unn, samt en tagg till mig på @whinar.se. Det är viktigt att tagga mig, så jag hittar alla bidrag!
  3. Tävlingen håller på under denna vecka, alltså t.o.m. nu på söndag den 3/1 kl. 24.
  4. Jag väljer enhälligt en vinnare och denne offentliggörs på måndag, alltså den 4/1.

Get your unn on och lycka till!

20151006_185601

Gilda Cosmetic är inte medarrangörer av denna tävling.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

  1. Kan en maila om en inte har insta utan lever på 1900 – talet fortfarande? Grym tävling ju!

    Puss

    • Hey gurl! Det kommer fler tävlingar framöver, där tävlingsbidragen inte har nåt med Instagram att göra utan kommer att lämnas i mitt kommentarsfält! Så håll utkik efter dessa! Just denna tävling har redan fått sina regler och jag vill undvika att förvirra genom att ändra reglerna efter att tävlingsveckan har börjat. Sorry. :/ <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.