YSL har gjort nagellack till mig, igen

YSL Spring 2016 Boho Stone Collection

Yves Saint Laurent har släppt promobilder på deras vårmakeup inför 2016. Kollektionen med det grovt töntiga namnet Boho Stone innehåller de sedvanliga vårpastellerna, i 60-talstappning, inget särskilt att bli upphetsad över… förutom…

… nagellacken. YSL har alltså ännu en gång fått mig att gå upp i spagat över deras limiterade nagellackssläpp. Det är få nagellack som jag tycker så mycket om, både när det kommer till kvalitet på borsten och lacket och hur kollektionerna är kurerade, som YSL. Har tidigare varit totalförtjust i Rouge Pablo, Rose Scabiosa och Bleu Majorelle, varav jag lyckats haffa alla utom den förstnämnda.

Kollektionen innehåller två limited edition-lack; det mintgröna Peace Green med pastellrosa skimmer, och det omvänt pastellrosa Love Pink med mintgrönt skimmer. Äntligen verkar det vara dags för att börja röra sig utanför de gamla vanliga krämlacken! Göttans.

YSL Spring 2016 Boho Stone Collection 2*le sigh*

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

  1. Men vaffan lägg av! Mitt nyårslöfte är att inte köpa mer smink. FFS Annahita!!!

  2. Le sigh

    När släpps de, mån tro?

  3. Pingback: Inspiration – Peace Green och Love Pink – YSL Beauty Boho Stone Collection. | Little Miss Consumer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.