A day in the life of a skönhetsbloggare

DSC_0038-3
Jag har just nu inget annat att säga än att vissa dagar är snäppet finare än andra, och jag vill ge lite credit where credit is due!

Det dyker upp pressutskick här i Casa Whinar med jämna mellanrum, och ibland öppnar jag paketet, undrar hur avsändaren tänkte (”Perfekt för torra hudtyper!”) och lägger produkten åt sidan. Som att jag och mina läsare ska tycka att det är intressant bara för att jag fått det gratis. Men ibland får jag pressutskick där PR-kontakten faktiskt har tagit sig tiden att anpassa innehållet efter vad som passar mig, t.ex. med den ultramoderna och avancerade metoden Att Fråga. Innehållet i dessa utskick har mycket större chans att faktiskt få uppmärksamhet från mig, för jag har själv valt ut produkterna. Och jag går och väntar på paketet och blir så himla glad när det väl dyker upp.

Idag hämtade jag ut tre såna paket. Det första är från Joelina på Scanco, som innehöll fem drömmiga parfymer som hon och jag hade plockat ut tillsammans: Agent Provocateur Fatale EdP, damvarianten av Dolce & Gabbana The One Essence EdP,  herrvarianten av Dolce & Gabbana The One EdP, Gucci Première EdP och Hermès Terre d’ Hermès EdP. Det andra paketet är från Anna på Maria Åkerberg, fullt med produkter för fet hy som hon valt ut åt mig. Det tredje paketet innehöll smink från Urban Decay som jag själv mailat och bett om att få prova.

DSC_0045Så, tack alla ovannämnda! This is how you do it!

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.