TRE TOMMA: Indeed Labs, Lush och 100% Pure

wpid-wp-1449593163123.jpg

Jag skulle egentligen lagt upp denna för flera veckor sen, eftersom att jag försöker ha en Tre Tomma i månaden. Men tenta i nationalekonomi (asså WTF på riktigt??) och lajf gjorde att det aldrig blev nåt novemberinlägg. De produkter som tog slut i november är dessa:

  • Indeed Labs Hydraluron Moisture Jelly: En saftig gelé packad med hyaluronsyra, doftlös, färglös och rättfram! Förpackningen är asbra, den är formad som en vanlig burk men skenet bedrar! Det är en lufttät och hygienisk pump under locket, som man pressar på för att få ut en perfekt mängd jelly att applicera i ansiktet. Formulan känns uppfriskande, den är SÅ LEN och svalkande och verkligen fuktgivande, men absolut inte flottig. Den passade superbra som nattkräm eftersom att den inte innehåller SPF, och jag använde den främst de dagar då huden kändes fuktfattig. Jag njöt verkligen av att använda den här produkten. Rekommenderas varmt, för typ alla hudtyper utom möjligtvis de allra torraste, som kanske behöver nåt med mer lipider (= fett). *pressprov
  • Lush Tea Tree Water: När jag klarade teoriprovet (och därigenom fick mitt körkort) förra sommaren stapplad jag ut från Trafikverkets lokaler på Centralen och var alldeles omtöcknad. JAG HAR FÅTT KÖRKORT!!! tänkte jag och all uppdämd nervositet och stress vibrerade ur min kropp som en baksmälla. Jag gick runt på Centralen som en förvirrad zombie en stund innan jag till slut hamnade på Lush, där jag – totalt verklighetsfrånvänt – gav mig själv allt jag ville ha. Jag blev ruinerad men jag kände att jag förtjänade en fet belöning för att jag skaffat körkort på mindre än fyra månader. En av produkterna jag köpte var hårinpackningen Jasmine and Henna Fluff-Eaze (som jag ju älskar), en annan var ansiktssprayen Tea Tree Water. Den ska ha antibakteriella egenskaper och lugna flottig och finnig hud, men jag märkte inte av någon effekt alls tyvärr. Spraymunstycket var också rätt kefft faktiskt, det var som en arg stråle som örfilade en med varje sprits, istället för ett mjukt svalt moln av fukt.
  • 100% Pure Oil Blotting Sheets: Jag vet inte om det här är en hudvårdsprodukt egentligen, men det känns ju inte heller som att den passar in i sminkkategorin, så nu får den vara här. Jag köpte dessa på Eleven för säkert två år sen och har använt dem olika mycket i olika perioder. Förpackningen innehåller ju bara 50 ark, men de har räckt bra liksom. På riktigt flottiga dagar, eller när jag inte har tid att sminka om mig från dag till kväll, brukar jag dutta med dessa innan jag bättrar på pudret i T-zonen – det känns liksom lite fräschare att ta bort gammalt flott istället för att mätta det med puder… haha. Gillar dessa skarpt iallafall, så även dessa får tummen upp!

Detta inlägg innehåller pressprover. Det betyder att jag inte betalat för den med egna pengar, men åsikterna är helt och fullt mina egna och påverkas inte av tredje part.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

4 Kommentarer

  1. Testade Indeed Laboratories när jag bodde i Australien och gillade deras grejer jättemycket! Har däremot inte kunnat hitta märket i Sverige, vet du möjligtvis var det går att hitta?

  2. Mums, Indeed Labs asså! Har också den ståendes i badrumsskåpet för tillfället, och kör på den + tillhörande serum vissa dagar. Kan tycka att det blir lite sticky finish, men med några droppar olja ovanpå blir det peeeeerf. Och SÅ plumped.

    Antonia: Eleven.se är din provider!

  3. Jag har nog inte läst din ”Om mig”-beskrivning, blev djupt imponerad: du både pluggar Nationalekenomi OCH besitter förmågan att skriva så här bra, utförligt och roligt!? Framtiden ligger verkligen för dina fötter (eller hur man säger. Det skulle vara en komplimang!)
    Hälsn en nöjd läsare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.