SEPHORA + PANTONE UNIVERSE Colour of the Year 2016 *hjärtögon* *grinar till* *känner harmoni*

sephora x pantone

Okej, jag är back from the dead med besked. Bloggen har legat nere p.g.a. en spamattack på servern, så mitt webbhotell stängde helt sonika av min domän tills jag hade åtgärdat problemet. Sen råkade jag radera en livsviktig .htaccess-fil som gjorde att man endast hade tillgång till en extremt begränsad del av bloggen, typ bara framsidan (???), så jag fick bara kli i hjärnan och förträngde bloggen i ett par dagar. Sen har jag pluggat nationalekonomi också, LOL VILKET SKÄMT!!!!!!!!!!!

Aja, till saken. Sephora har i samarbete med inredningsföretaget Pantone, som annars kända för att obsessa kring färger, tagit fram en ny sminkkollektion utifrån 2016 års ”officiella färger” (enligt Pantone); Rose Quartz och Serenity. sephora x pantone 5Detta är tydligen tradition mellan Sephora och Pantone, dock att jag inte pallar kolla upp hur långt bak den traditionen sträcker sig. Men HURSOM: har ni sett något vackrare smink? Jag blir helt vild i hjärnan av detta, tappade ögonen. Eller som kära Margret skulle sagt: HADE DRYCK! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, bara? Jag har inte fått någon information om huruvida kollektionen kommer att finnas tillgänglig i Sverige och isåfall till vilka priser. Jag har därför inte så mycket att berätta, så det här kanske bara får bli ett inlägg där ni tittar på bilder. Det kan väl vara okej ibland? Jag vet att ni mest läser denna blogg p.g.a. min glödande penna och mitt sylvassa vitsighet. Men nu blir det faktiskt nästan enbart bilder.

Varsågoda:

sephora x pantone 3

SEPHORA + PANTONE UNIVERSE Modern Watercolors Eyes Palette

Näe bara en helt vanlig ögonskuggepalett… inget att se här… move along, ppl…

sephora x pantone 6

SEPHORA + PANTONE UNIVERSE Modern Watercolors Eyes Palette

Som sagt, helt vanlig. Det är inte som att jag velat ha denna hela mitt liv men inte ens kunnat drömma om att nån ska tillverka nåt så vackert, haha nej verkligen inte.

sephora x pantone 4

SEPHORA + PANTONE UNIVERSE Modern Watercolors Lip Gloss Set

Ett läppglansset med färgerna Cantaloupe, Fox Glove, Rose Quartz, Serenity, Pale Banana och Sunlit Allium. Dessa färger ihop är… ja, en ren och skär fröjd. Tror dock att färgerna inte står i ordning här? Jaja.

sephora x pantone 2

SEPHORA + PANTONE UNIVERSE Color of the Year Matte Lipstick ”Serenity” och SEPHORA + PANTONE UNIVERSE Color of the Year Layer Lipstick ”Rose Quartz”

Men alltså. Inte för att jag använder okonventionella läppfärger, som typ grönt och blått (p.g.a. ingen orsak alls egentligen). Men jag kan ändå tänka mig att haffa detta matta blåklintsblåa läppstift och känna mig lite norra polcirkeln chic nån go subbig helg i vår.

Priserna på Sephoras amerikanska sajt är inte äckelhöga, paletten kostar $38, paketet med läppglans kostar $28 och läppstiften kostar $18 styck. Men det är ju en klen tröst eftersom att det bara talar ännu mer för att den här kollektionen kommer att flyga av hyllorna innan nån av oss här i gamla Svärje hinner säga ”trendkänslig”.

That is all. Varsågoda, samt förlåt!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

  1. ASSSÅ Jag dör på detta. (ja eller I alla fall svimmar lite). Hur fint som helst!!!! <3

  2. Alltså, jag orkar inte med detta. Det är så fint att jag vill ha allt och vetskapen att jag inte kommer ha allt eller ens en av dessa saker gör mig genuint upprörd.

  3. *dregglar* <3

  4. Ja alltså wow, så himla drömmigt. Samt typiskt smink som killar hatar, gul läppglans liksom!

  5. Visste väl att ni skulle gå igång på det här! ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.