Kardashian Beauty lanseras i Sverige!

*Inlägget innehåller annonslänkar*

SS_KardashianBeauty_SV
Och gissa vem som fått inbjudan till lanseringseventet!!!!!!!!!!!111 smilies Jag är nyfiken på hela serien, speciellt efter att Wayne Goss gått igenom en del av serien och gett det tumme upp (dock att långt ifrån alla är imponerade, t.ex. Molkan har redan provat för länge sen och var väl lite halventusiastisk haha) men allra mest ser jag fram emot lösögonfransarna, läppglansen – som enligt Wayne doftar de riktigt starkt av honung YESSSSSSSS – och alla highlighterprodukter. Den 17:e december är det dags att gå och peta, jag längtar fan redan!

kardashian beauty

Kardashian Beauty Faux Lashes

Kardashian-Beauty-Double-Sided-Luminizer

Kardashian Beauty Light Stroke Double Ended Luminizer

kardashian beauty honey stick

Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss

Delar av sortimentet finns faktiskt på Eleven, så där kan man glutta lite redan nu!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.