Swatches på Pat McGrath Labs Gold 001 (japp, 4 realz)

PMGL

Benjamin på Gilda Cosmetic hade läst här i bloggen att jag obsessat över Pat McGrath Labs Gold 001. Som den jäkla stjärna han är så hade han: 1) såklart lagt vantarna på ett ex av dessa ljuvliga pigment, och 2) dessutom tagit med sig den till Acadermia bara för att visa mig!!! Den som vet, hen vet. VILKEN STJÄRNA HAN ÄR!!!

Och ja, pigmentet är fantastiskt. Väldigt svårt att fota med mobilkamera. Men fantastiskt. Jag vet inte om det gör varken från eller till om jag lägger upp de här bilderna, men jag kan liksom inte låta de gå obemärkt förbi? Tack finaste B för att du tänkte på mig. smilies

wpid-wp-1449174072131.jpg
PMGL4

wpid-wp-1449174072130.jpg

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

En kommentar

  1. NEJ MEN LÄGG ÄGG! Ohhh, shiny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.