Acadermia 2015

imageI helgen är det dags för en ny skönhetsmässa, denna gång är det Acadermia! Jag missade förra året men flera av mina kompisar gick dit som besökare och verkade tokgilla det. Är rätt så pepp på årets upplaga, dels för att jag har fått såna förväntningar och dels för att jag fått pressackreditering!! GÖTT!

acadermia.se

image

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

4 Kommentarer

  1. Yas guuurl! Vi ses imorgon! ?

  2. _behöver_ veta vad för highlighter du har? kanske inte ens är highlighter? men ditt fejs skimrar fantastiskt och behöver veta hemligheten!! krammm

  3. Läste Lykke lis vogueintervju (http://www.vogue.com/13374205/lykke-li-pregnant-beauty-routine-natural-organic-products/) imorse tänkte hmmmm kanske borde man gå all natural MEN HELL NO, så tacksam att jag hann läsa detta innan jag gick in på någon shady hemsida och beställde oljor för det som finns kvar av csn…. Så sjukt bra skrivet, glömmer lätt bort vad ””naturligt”” egentligen är liksom! Tack för bra inlägg och bra blogg<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.