Daisy Beauty i London: Dag 2

Londonresans andra dag inleddes med någon typ av baksmälla efter kvällen på Hakkasan. Jag hade legat i min hotellsäng och trynat som en idiot och fattade inte ens vart jag var när klockan ringde.

Men det är bara att rycka upp sig.

Clarins

Ett ljuvligt sätt att starta en bakismorgon är att få sätta sig ner och njuta av Clarins goa. Jag och Karin älskar Clarins. ^_^ De lanserade bl.a. ett nytt serum, Mission Perfection Serum, som ska bleka pigmentfläckar utan att ljusa upp hela hudtonen. ”The most beautiful skin colours is yours”, säger Clarins. Sympatiskt ändå.

Vi fick en necessär fylld med några av Clarins bestsellers men jag blev mest glad för själva necessären – täckt av vitt fluff som gjorde att jag saknade mina katter lite mindre. Satt och smekte den under hela presentationen och hade d gôtt Glenn. En av produkterna i necessären var Joli Rouge Brilliant i färgen Watermelon. *I been drinkin, I been drinkin*

20151107_09402420151107_094121
Gå på toa, andas i kvadrat, ta selfies. Rycka rycka rycka upp sig. När fan blev jag så gammal att jag inte klarar av lite sake och vin tillsammans med en brakmiddag???

Ett sidospår förresten, som hör ihop med bilden på orkidéarrangemanget. När jag var yngre var det två grejer som var det lyxigaste jag visste: orkidéer och takspotlights. De symboliserade nånting som kändes ouppnåeligt för mig: att vara svensk, att ha pengar, att ha god smak. I mitt känslosamma bakistillstånd blev jag påmind om det när jag tvättade händerna – jag kände liksom väldigt starkt för inredningen på damtoan, haha, och ville bara krama mitt yngre klassdeprimerade jag och säga,

Det är okej.

Olaplex

Sen var det dags för Olaplex! Jävlarns vad jag har haft svårt att fatta vad Olaplex ens är, det har liksom varit höljt i dunkel/förvirring – men nu vet jag: Olaplex är en sjufaldigt patenterad molekyl som reparerar hårets svavelbindningar. Varken mer eller mindre. Olaplex är ingen kosmetisk produkt som man daskar i håret en dassig dag, utan det är en behandling som över tid förbättrar hårets struktur, på insidan. Därför syns inte alltid resultatet direkt. Karin Saleh, som är frisör och creative director på distributören Baldacci, sa att det är en fröjd för frisörer att arbeta med hår som behandlats med Olaplex-molekylen, och att den ger större förbättring i känslan av håret snarare än dess utseende. ”Styrka” var ett återkommande ord i presentationen, de försökte verkligen med alla medel förklara att håret kanske inte SER fantastiskt ut direkt men att det KÄNNS STARKARE.

Jag tyckte för övrigt att representanterna från den svenska distributören hade en mycket sympatisk inställning i det att de var mycket noga med att poängtera att Olaplex ”inte är ett mirakel”, och att produkten ”bara gör en sak”. Det är skönt med nedtonat marknadssnack i en tid där all reklam och kommunikation verkar gå ut på att bräcka varandra i superlativer som framställer skönhetsprodukter som något vi inte KAN vara utan. Vi fick iallafall hem var sin flaska av steg 3 (d.v.s. hemmabehandlingen) och jag kommer avhandla detta mer ingående när jag hunnit testa det ordentligt.

Glossybox

Sen var det Glossybox tur men jag tog tyvärr inga bra bilder. Kände ärligt talat inte att Glossybox var relevant för varken mig eller mina läsare redan innan och blev bara mer övertygad efter presentationen. Ni är ju mer intresserade av att lägga era pengar på produkter ni researchat ordentligt innan, att så långt som möjligt låta bli att impulshandla och så vidare. Glossybox är nog till för en annan målgrupp helt enkelt!

Urban Decay

Urban Decay däremot……………… holy mother of……………………..

DBLondon15 024

Änglaansiktet och drömtjejen Viola fick agera modell när Molina från UD visade upp den nya Vice-paletten. Förlåt men DAT FACE. Älskar hennes ansikte. Älskar hennes personlighet ännu mer.

Naked Illuminated Shimmering Powder i nya färgen Lit. Me gusta mucho!

Swatchfest!!! Den brunskimriga heter Diamond Dogs och är en av deras Moondust Eyeshadows – den var tyvärr totalt omöjlig att fotografera. Den ser väldigt basic ut här men var helt bananas IRL.

20151107_143904Pore Perfecting Complexion Primer Potion. Ja detta fattar ni ju att jag går igång på!!!

DBLondon15 027

Revlon Professional Brands

Sist ut var Revlon men vid det här laget var jag så full av information och intryck och trötthet att jag inte tog några bilder alls. De presenterade iallafall sin produktportfölj av hårvårdsmärken med bl.a. Orofluido, Uniq1, American Crew och Alterna och gav oss en väldigt generös påse med pressprover. Jag har redan hunnit testa några av grejerna och gillar det hittills! Recensioner kommer förhoppningsvis längre fram.

Middag på Balthazar Covent Garden

Den stora avslutningsmiddagen med alla deltagare intogs på Balthazars avdelning för private dining, det var så sjukt lyxigt! Först hällde de praktiskt taget Pol Roger över oss (Kicki Normans favoritdryck), och sen fick vi en göttig trerätters med vin och allt.

20151107_211957

Halstrad tonfisk till förrätt (HERREJÄVLAR!!!!!!!!!!!!! vad jag älskar tonfisk när den är såhär bra), nån stackars seg fasan till huvudrätt (tyvärr verkade denna inte gå hem bland de övriga, men min tallrik var superbra!) och ett sexigt päron med mandeltrosor till efterrätt. Jag är ganska nöjd över att jag tog på mig mitt allra rymligaste plagg inför denna middag. Tror faktiskt att det är en gravidklänning egentligen – perfekt!!!

Denna kvinna förresten, den våldsamt vackra Krizz, är sales executive på Daisy Beauty, och hon bara osar av vänlighet och värme och skönhet. Hon är en sån där person som jag skulle kunna berätta alla mina hemlisar till. Det här är en självlysande person, kan inte få nog av henne.

@whinar.se is the best thing that happened to me this trip. ❤️ #dblondon15

Ett foto publicerat av Viola Holmgren (@killercolours)

På tal om självlysande förresten. Det absolut bästa med hela resan – förutom att jag fick dela hotellrum med Kakan och fick vara med henne dygnet runt en hel helg – var att äntligen få träffa Viola. Hon skrev så sjukt fint om mig på sin blogg senare: ”The biggest bonus was to finally get to meet Annahita at whinar.se who really blew me away with her warm spirit and earnest appeal, I rarely get consumed by people but she really has my heart in a little box. Can’t wait to dig deeper.” – alltså vem fan skriver så??? Herregud. Är så kär i henne. Hon är precis så fin som ni tror att hon är. Jag trodde ärligt talat inte att hon visste vem jag var men det missförståndet reddes ut efter första klunken Pol Roger. Vi pratade hela kvällen om det emotionella ansvaret alla kvinnor tar i relationer, om alla nöjda borgarsvin och Tom Waits, Illamasqua och alkohol och tonårstid och ja. Jag längtar redan tills jag får träffa henne nästa gång.

Jag var helt rusig av kärlek till systerskapet efter den här kvällen!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

10 Kommentarer

 1. Blir orimligt glad att ni som skriver mina favoritbloggar, de enda två bloggar jag uppdaterar dagligen, tycker så mycket om varandra! Förstår inte riktigt varför men det är väl egentligen helt naturligt, som när man får lära sig att två skådespelare i en film faktiskt är kompisar på rille också. Aja!! Tycker ni är smarta och fina iaf!

 2. Asså loool kan ej sluta glooo på din förlovningsring, om jag var du skulle jag typ känna att jag inte ”behövde” göra något mer vad gällande kroppslig utsmyckning, att jag liksom uppnått nirvana. Men please känn ej så för då skulle du ju sluta med bloggen 😛

 3. haha ja jag kom hit för att skriva samma som l och sparv. blir så varm och glad av din och violas love story. dels för att jag tycker om er både sen så många år tillbaka, dels för att det ger mig hopp om att det faktiskt går att träffa vänner som en tycker om massor på en gång och klickar med.

  mvh ensam och vänskapssvältfödd.

 4. Skulle du inte kunna skriva lite om hur du tänker och vad du kollar efter när du tester produkter på ett sånt här event och i allmänhet? Skulle vara så intressant att höra!

  Själv tycker jag det är rätt så svårt att testa grejer i affären. Färg etc. är ju en sak, men hur kan man se hållbarhet etc? Glömmer oftast bort vad jag smetat var, eller att jag ens ska hålla koll under dagen.
  Hudvård är ju ännu svårare, eftersom man sällan kan testa under hemmaförhållanden.

  Så lite tips för snabba sätt att få ett hum om hur en produkt kommer funka för en skulle uppskattas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.