I LOVE BAD BITCHES, THAT’S MY FUCKIN PROBLEM!!! – Vinnaren i #sminksomkillarhatar-tävlingen

Hur är det möjligt att jag har världens jävla posse av bad bitches i min följarskara? Ni är helt jävla otroligt fina, jag blir så rörd att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Önskar att alla ni var mina vänner (iofs så är ni ju det på ett sätt egentligen. Haha. Men ja). Jag hade absolut inte väntat mig denna mängd bidrag, och på denna höga nivå! Och era motiveringar! Haha ni dödar mig.

Ni fattar banne mig EXAKT vad jag var ute efter – jag måste liksom ha gjort nånting rätt i mitt bloggande om jag får ett gensvar som ser ut såhär:

NI DÖDAR MIG!!! Så jävla ball bustin, allihopa. Men en vinnare var det ja. Helst skulle jag ju skicka iväg 26 paket med mansavskräckande smink till alla er, men ja – there can only be one:

11910544_632755893529907_1115159149_n

HUR FETT??? Jag kände direkt hur det blixtrade till i mitt manshatarhjärta när jag såg detta. Puss och grattis till vinsten, fina @amandapelsin! Maila mig på annahita@whinar.se och meddela adress så skickar jag vinsten hem till dig!

Och TACK ALLA som bidrog, det här gör vi om tycker jag!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

6 Kommentarer

  1. asså så grymma, hela bunten!

  2. haha oj wow, så hedrad!! mejlar dig nu :hearteyes:

  3. alltsåååå vill att vinnaren skickar en tutorial på ögonen, så nice!!!

  4. Vill också ha tutorial från vinnaren! så fint :hearteyes: <3 ❗

  5. <3 <3 <3 <3 Lysande! Vad fina alla är!

  6. Sjukt fina allesammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.