Daisy Beauty i London: Dag 1

Var ska jag ens börja? Dessa veckor har rasslat förbi så fort och så mycket hemskt har hänt sen vi kom hem från London, men ändå är jag fortfarande alldeles varm i själen. Och livet har surrat på, med tentor och jobb och allt det där eviga. Men nu kommer London-inläggen upp! Jag ska försöka sammanfatta resan någorlunda och det blir enklast om jag delar upp inläggen.

Såhär såg första dagen ut på ett ungefär:

Jag och Kakan rejsade i en taxi i arla morgonstund genom stan, mot Arlanda och resten av alla goa babes som skulle åka med till London (på bilden ser vi Karin! Viola!!!!! Sanna! Malin! Tina!). Sen var det i princip direkt från flyget till konferensen på hotellet One Aldwych.

Apoteket

20151106_143454 20151107_150256

Apoteket var först ut med en introduktion av deras nya ekologiska hudvårdsserie. De berättade även ingående om detta med cykliska silikoner (det är därifrån den pedagogiska illustrationen med molekyler av choklad och olika nätdroger kommer) samt deras omdiskuterade reklamkampanj.

Hugo Boss

20151106_155045

Sen var det parfymdags! Jösses vad jag längtat efter att parfymer ska representeras bättre i såna här sammanhang, det segmentet får alldeles för lite uppmärksamhet tycker jag. Hugo Boss tog med oss på en resa genom en parfyms liv och berättade bl.a. om Headspace, en teknologi som möjliggör att parfymörer kan ”reproducera” nästan vilka dofter som helst utifrån ett enda exemplar av en växt. Man slipper alltså hektar efter hektar av åkermark för att framställa parfym, man tar liksom ett ”foto” av doften och för tillbaka den till labbet och återskapar noterna där. Sjukt intressant.

20151106_181117 Sen var det bara att knata iväg till hotelrummet, turbosova lite och daska på en ansiktsmask (Bioline Jató VITA+ Revitalizing Mask, för den som undrar) innan jag och Kakan skulle ut på middag med Apoteket! Tillsammans med Apotekets folk och några andra skribenter blev vi bjudna till muhfuckin’ HAKKASAN!!!!!!!!!!!!!!

20151106_193735

Middag på Hakkasan Mayfair

Jag har varit på Hakkasan en gång förut, när jag och Eric var i London för två år sen. Det är kantonesisk fine dining (de har fått en stjärna i Guide Michelin!!!) och det är så dekadent, så förhöjt, totalt magnifikt. Det finns inget liknande på denna nivå i Stockholm och det är helt klart en av mina största matupplevelser nånsin. Så banalt att försöka ta bilder. Men ja. Fattar fortfarande inte att jag blev BJUDEN. Vilken galen LYX!!!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

2 Kommentarer

 1. Hejje bästa Annahita!
  SÅ avis på DB i London… Jag ägnar mig åt hudvård på hemmaplan istället. Jag har lite problem ba! Tänkte be om dina eminenta råd 😀
  1. Min PC BHA liquid är slut! Bör jag ta en paus eller kan jag bara köra på? Eller köra lite andra starka grejer ett tag?
  2. Jag behöver nytt nattgojs. Har en gel, Skin Sleep, från Vichy Idelia som jag inte trivs med. Jag tänker att jag kan köra på med mer hardcore stuff på natten? Kör just nu såhär: Morgon = rengöring, seaweed toner och dagkräm från Mario Badescu. Kväll = samma rengöring från MB, BHA från PC och Vichykrämen. Ska jag köpa ett serum och köra det tunga däri, eller gå på en mer kraftfull nattkräm?
  3. Vill höra om dina bästa fukt- och lermasker!
  Jag fattar såklart att du inte veta allt om min hud och ba *lösa* allt, men tänker att du kanske har några bra tips att dela med dig av! Ps. Jag är 23 med kombinerad hud som drar åt det oljiga hållet.

  SLUTA ALDRIG BLOGGA! <3

 2. Herrejisses vad bra du sammanfattat Londonresan. Nu längtar jag tillbaka igen även mer. Din blogg är fantastisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.